Laptop çantası önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Merhaba,
Mouse, %60 klavye ve mümkünse oyuncu kulaklığımında (bu çok önemli değil) sığabileceği 15.6" Gaming laptopum için laptop çantası arıyorum. 500TL'yi aşmazsa sevinirim.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Mouse, %60 klavye ve mümkünse oyuncu kulaklığımında (bu çok önemli değil) sığabileceği 15.6" Gaming laptopum için laptop çantası arıyorum. 500TL'yi aşmazsa sevinirim.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
VANKEAN Kadınlar Moda için Laptop Evrak Çantası, TSA Dostu Genişletilebilir 17 İnç Laptop Çantası, RFID Cepli Su Geçirmez Çalışma Çantası Amazon.com.tr kesinlikle bu çantayı öneririm Türkiyede muadilleri 1500 TL lerden başlıyor neredeyse. Ben 3 4 aydır kullanıyorum o kadar fazla gözü var ki dolduramıyorsun bile. Su geçirmez, laptop bölmesinin olduğu yer kalın sünger kaplı düşmelere çarpmalara dayanıklı yani kesinlikle öneririm. Amazon Almanyadan geliyor tahmini 10-12 günde ulaşır eline bir de laptobun 15 inch diye 17 almamazlık yapma bence bölmeye koyunca zaten öyle hareket edemez laptop içeride almışken büyük al mis gibi kullan.

VANKEAN Kadınlar Moda için Laptop Evrak Çantası, TSA Dostu Genişletilebilir 17 İnç Laptop Çantası, RFID Cepli Su Geçirmez Çalışma Çantası Amazon.com.tr kesinlikle bu çantayı öneririm Türkiyede muadilleri 1500 TL lerden başlıyor neredeyse. Ben 3 4 aydır kullanıyorum o kadar fazla gözü var ki dolduramıyorsun bile. Su geçirmez, laptop bölmesinin olduğu yer kalın sünger kaplı düşmelere çarpmalara dayanıklı yani kesinlikle öneririm. Amazon Almanyadan geliyor tahmini 10-12 günde ulaşır eline bir de laptobun 15 inch diye 17 almamazlık yapma bence bölmeye koyunca zaten öyle hareket edemez laptop içeride almışken büyük al mis gibi kullanma

VANKEAN Kadınlar Moda için Laptop Evrak Çantası, TSA Dostu Genişletilebilir 17 İnç Laptop Çantası, RFID Cepli Su Geçirmez Çalışma Çantası Amazon.com.tr kesinlikle bu çantayı öneririm Türkiyede muadilleri 1500 TL lerden başlıyor neredeyse. Ben 3 4 aydır kullanıyorum o kadar fazla gözü var ki dolduramıyorsun bile. Su geçirmez, laptop bölmesinin olduğu yer kalın sünger kaplı düşmelere çarpmalara dayanıklı yani kesinlikle öneririm. Amazon Almanyadan geliyor tahmini 10-12 günde ulaşır eline bir de laptobun 15 inch diye 17 almamazlık yapma bence bölmeye koyunca zaten öyle hareket edemez laptop içeride almışken büyük al mis gibi kullan.
Tam klavye + kulaküstü kulaklık + laptobun şarj aleti mouse falan derken doldurdum hala bile çok yer kalmış şu anda bakıyorum da.

Tam klavye + kulak üstü kulaklık + laptopun şarj aleti mouse falan derken doldurdum hala bile çok yer kalmış şu anda bakıyorum da.

Bu aşırı hoşuma gitti hocam. Bendeki kulaklık bükülmüyor taşırken falan bükülüp hasar alma ihtimali var mıdır, bu konuda tecrübeniz varsa öğrenmek isterim.

Aslında Prime day fırsatlarında 150 TL'ye düşmüştü. Ben 1 yıl önce 140'a almıştım hiçbir şey olmadı herhangi bir zarar gelmedi dikkatte ettim güzel bir çanta.

Hocam diğer hocamın attığı daha mantıklı geldi. Öneriniz için yine de teşekkür ederim.

Bu aşırı hoşuma gitti hocam. Bendeki kulaklık bükülmüyor taşırken falan bükülüp hasar alma ihtimali var mıdır, bu konuda tecrübeniz varsa öğrenmek isterim.

Hocam diğer hocamın attığı daha mantıklı geldi. Öneriniz için yine de teşekkür ederim.
Çantada çok boş yer kalıyor kulaklık bükülmese dahi herhangi bir kırılma olacağını hiç sanmıyorum. Yani anca araba yolculuğunda üzerine ağır bir bavul konulursa falan kırılır onu da zaten yapmazsın en üste koyarsın çantayı bagajda. Onun haricinde muazzam bir çanta kesinlikle öneririm yağmurda da kullandım bir damla su geçmedi su geçirmezliği de çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı