Laptop CD-ROM içeri girmiyor

Arkadaşlar SSD takma aparatı taktım aparat çalışmadı CD-ROM'u tekrar vidalayıp taktım, ama bir türlü kapanmıyor güç gidiyor açılıyor okuyor PC ama bir türlü içeriye girmiyor itip basılı içine doğru tutunca giriyor elimi saldığım an lap diye geri atıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı? Çok sıkıcı bir durum dil gibi sallanıyor açık durunca.

Screenshot_2021-08-24-07-26-21-244_com.miui.gallery.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
CD-ROM'u söküp, kapatmayı öyle deneyin. Eğer sökük halde kapanıyor ise büyük ihtimalle CD-ROM'u takarken kasılmıştır. Raylarına ve yuvasına düzgün oturtup takın. Sonra bir aç kapa yapıp bakın kapanıyor mu diye. Eğer sökerken bir yerini kırmadıysanız kapanması gerekir.

@Mr. Patrick Bateman CD-ROm u bilgisayardan söküp kapağını kapatmayı deneyin. Kapanıyorsa kapalı halde yuvalarına tam oturtarak bilgisayara takın demek istedim. Vidasını da çok fazla sıkmayın. Yuvasına tam ve düzgün oturduğundan emin olup deneyin bir bakalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı