S SmauG52 Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar latopta çift ekran kartı gözüküyor, ancak şu anda Intel olan işlemci üzerinden geleni kullanıyor. AMD olana nasıl geçiş sağlarım?
Arkadaşlar latopta çift ekran kartı gözüküyor, ancak şu anda Intel olan işlemci üzerinden geleni kullanıyor. AMD olana nasıl geçiş sağlarım?
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 30 Mayıs 2020 #2 SmauG52 dedi: Arkadaşlar latopta çift ekran kartı gözüküyor, ancak şu anda Intel olan işlemci üzerinden geleni kullanıyor. AMD olana nasıl geçiş sağlarım? Genişletmek için tıkla... Otomatik geciyor diye biliyorum. Yüksek performans vb. kullanmaya baslayınca. Artı 0 Eksi
SmauG52 dedi: Arkadaşlar latopta çift ekran kartı gözüküyor, ancak şu anda Intel olan işlemci üzerinden geleni kullanıyor. AMD olana nasıl geçiş sağlarım? Genişletmek için tıkla... Otomatik geciyor diye biliyorum. Yüksek performans vb. kullanmaya baslayınca.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 30 Mayıs 2020 #3 Masaüstünde intel kullanması normal ve zararsız. Oyunlarda ise sağ tık>Grafik işlemciyi seç kısmından hangisi olacağına karar verebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Masaüstünde intel kullanması normal ve zararsız. Oyunlarda ise sağ tık>Grafik işlemciyi seç kısmından hangisi olacağına karar verebilirsiniz.
KS KS S SmauG52 Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #4 Sağ tikta öyle bir şey yazmıyor ve sürücü olarak da Intel grafik kullanıyor . Artı 0 Eksi
SpeedeyE Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 386 30 Mayıs 2020 #5 İntel dışında olan ekran kartınızın markası nedir? Eğer Nvidia ise sürücüleri yükleyin ya da GeForce Experience yükleyin otomatik olarak tanır. AMD ise onun da internetten sürücülerini indirip yükleyin. Artı 0 Eksi
İntel dışında olan ekran kartınızın markası nedir? Eğer Nvidia ise sürücüleri yükleyin ya da GeForce Experience yükleyin otomatik olarak tanır. AMD ise onun da internetten sürücülerini indirip yükleyin.
KS KS S SmauG52 Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #6 Tmm teşekkürler. Bir sorum daha olacak ben yeni SSD aldım ve taktım laptop a ama CPU kullanımı aşırı arttı neden acaba ? Artı 0 Eksi
Tmm teşekkürler. Bir sorum daha olacak ben yeni SSD aldım ve taktım laptop a ama CPU kullanımı aşırı arttı neden acaba ?