K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 23 Şubat 2021 #11 teşekkür ederim cevaplarınız için Chitoge Kirisaki dedi: Aynen ya ek monitör bulucak ya da bulabilirse laptopuyla uyumlu 1080p panel bulacak. Genişletmek için tıkla... 800 tl miş çok pahalı ya
teşekkür ederim cevaplarınız için Chitoge Kirisaki dedi: Aynen ya ek monitör bulucak ya da bulabilirse laptopuyla uyumlu 1080p panel bulacak. Genişletmek için tıkla... 800 tl miş çok pahalı ya
V Vvss Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #12 Chitoge Kirisaki dedi: Hayır. Dediğiniz mümkün değil. Ekran kartınız AMD olsa yapılabilirdi ama Intel ve NVIDIA da olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartım var nasıl yapabilirim acaba?
Chitoge Kirisaki dedi: Hayır. Dediğiniz mümkün değil. Ekran kartınız AMD olsa yapılabilirdi ama Intel ve NVIDIA da olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartım var nasıl yapabilirim acaba?
E Ekrem Haydra Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 159 Yer Ankara/Pursaklar Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Ekrem_Tuf_15 İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz Takılı RAM 16GB Ekran Kartı Nvidia Geforce RTX 2050 Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Asus Tuf Gaming F15 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2021 #13 Chitoge Kirisaki dedi: Hayır. Dediğiniz mümkün değil. Ekran kartınız AMD olsa yapılabilirdi ama Intel ve NVIDIA da olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Ben amd kullanıyorum. Nasıl yapabilirim? Konuyu hortlatmak gibi oldu ama bayadır araştırıyorum.
Chitoge Kirisaki dedi: Hayır. Dediğiniz mümkün değil. Ekran kartınız AMD olsa yapılabilirdi ama Intel ve NVIDIA da olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Ben amd kullanıyorum. Nasıl yapabilirim? Konuyu hortlatmak gibi oldu ama bayadır araştırıyorum.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 24 Haziran 2021 #14 Ekrem Haydra dedi: Ben AMD kullanıyorum. Nasıl yapabilirim? Konuyu hortlatmak gibi oldu ama bayağıdır araştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Radeon Software > ayarlar > ekran > özel çözünürlük.
Ekrem Haydra dedi: Ben AMD kullanıyorum. Nasıl yapabilirim? Konuyu hortlatmak gibi oldu ama bayağıdır araştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Radeon Software > ayarlar > ekran > özel çözünürlük.
hitter Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #15 Yanlış mesaj sorry.