Mixcrafted Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Yardım edin bilgisayarımla oyun oynarken bilgisayarı kıracak gibi olmak istemiyorum.
3 380670 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 9 Temmuz 2025 #2 En son ne zaman bakim yaptin?
M Masterkenobii Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #3 Mixcrafted dedi: Yardım edin bilgisayarımla oyun oynarken bilgisayarı kıracak gibi olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Turbo Boost kapalı mı bende açıkmış kapattım bilgisayar inanılmaz rahatladı en performanslı oyunda bile rahat oynuyorum
Mixcrafted dedi: Yardım edin bilgisayarımla oyun oynarken bilgisayarı kıracak gibi olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Turbo Boost kapalı mı bende açıkmış kapattım bilgisayar inanılmaz rahatladı en performanslı oyunda bile rahat oynuyorum
Ömer Faruk Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Yer İzmir ve Tekirdağ/ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 9 Temmuz 2025 #4 Marka model özellikleri ve hangi oyunu oynarken bu sorunu yaşıyorsunuz bunları da paylaşın.
Mixcrafted Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #5 Ömer Faruk Efe dedi: Marka model özellikleri ve hangi oyunu oynarken bu sorunu yaşıyorsunuz bunları da paylaşın Genişletmek için tıkla... dell inspiron 7501 i7 versiyonu Masterkenobii dedi: Turbo Boost kapalı mı bende açıkmış kapattım bilgisayar inanılmaz rahatladı en performanslı oyunda bile rahat oynuyorum Genişletmek için tıkla... nerden bakarım hocam 380670 dedi: En son ne zaman bakim yaptin? Genişletmek için tıkla... dün macun değiştim
Ömer Faruk Efe dedi: Marka model özellikleri ve hangi oyunu oynarken bu sorunu yaşıyorsunuz bunları da paylaşın Genişletmek için tıkla... dell inspiron 7501 i7 versiyonu Masterkenobii dedi: Turbo Boost kapalı mı bende açıkmış kapattım bilgisayar inanılmaz rahatladı en performanslı oyunda bile rahat oynuyorum Genişletmek için tıkla... nerden bakarım hocam 380670 dedi: En son ne zaman bakim yaptin? Genişletmek için tıkla... dün macun değiştim
M Masterkenobii Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #6 Mixcrafted dedi: Dell Inspiron 7501 i7 versiyonu Nereden bakarım hocam Dün macun değiştim Genişletmek için tıkla... İnternete Turbo Boost kapatma rehberi yaz Technopat ilk sırada çıkıyor zaten ben o rehbere göre yaptım
Mixcrafted dedi: Dell Inspiron 7501 i7 versiyonu Nereden bakarım hocam Dün macun değiştim Genişletmek için tıkla... İnternete Turbo Boost kapatma rehberi yaz Technopat ilk sırada çıkıyor zaten ben o rehbere göre yaptım
Mixcrafted Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #7 Masterkenobii dedi: İnternete Turbo Boost kapatma rehberi yaz Technopat ilk sırada çıkıyor zaten ben o rehbere göre yaptım Genişletmek için tıkla... yaptım hocam ama her 10 saniyede bir fps 15 e düşüp 70 e yükseliyor
Masterkenobii dedi: İnternete Turbo Boost kapatma rehberi yaz Technopat ilk sırada çıkıyor zaten ben o rehbere göre yaptım Genişletmek için tıkla... yaptım hocam ama her 10 saniyede bir fps 15 e düşüp 70 e yükseliyor