Laptop çok ısınıyor

arda.nb01

Centipat
Daha fazla  
En son bakımını ocak ayında yaptırmış olduğum laptopum çok ısınıyor. Ne yapmam gerekli?

Son düzenleme:
Kaç derece oluyor? Görev Yöneticisi'nden bakın hangi parçası? Bu yılın ocak ayımı yoksa geçen yıl mı? Laptopun markası nedir? Detay veriniz lütfen bir de laptop kaç yıllık?

Isınan parça işlemciniz mi?

Hocam işlemci %30 kullanıyor ekran kartım 70 derecelerde.

Isınmaktan kasıt kaç derecelerde oluyor?

70 derece oluyor ekran kartı.

Kaç derece oluyor? Görev Yöneticisi'nden bakın hangi parçası? Bu yılın ocak ayımı yoksa geçen yıl mı? Laptopun markası nedir? Detay veriniz lütfen bir de laptop kaç yıllık?

Bu yılın ocak ayı laptop markam Acer Aspire 7 işlemci Ryzen 5500U GTX1650 ekran kartım 16 GB RAM'ım var laptopu 2023'un temmuz ayında aldım yani yazın 2 yıl olacak.

Sıcaklık değerleriniz nasıl? Değişim yaptığınız termal macunun kalitesi nasıldı? Cihazınız ısınan bir model mi?

Hocam bilgisayarcı yaptı o detayları bilmiyorum ama aşırı FPS düşmesi giriyor bunu da ısınmaya veriyorum doğal olarak.

BF1 arka planda açık normal.

Eğer ki masaüstünde veya başka düşük bir oyunda böyle olsaydı asıl sıkıntı o zaman olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…