Laptop çok sesli çalışıyor

Tarıkımo

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050
Meslek
Öğrenci
Lenovo LOQ laptopun modeli şu anda YouTube'dan video izlerken çok sesli ve rahatsız edici bir ses çıkarıyor. Isı değerlerini bilmiyorum, işlemcim Intel i5 13.nesil kullanımı %80-85 arası takılıyor. Termal macundan dolayı olabilir mi çünkü 1 seneden fazla oldu yenilemeyeli.

Laptopun içini bir güzel temizleyin hocam yüksek ihtimal fan acı çekiyordur toz birikmesinden termal macunuda yenileyin o işi yapmışken.

Fanlar toz tuttuysa içindeki ısıyı tutar bakım gerekebilir.

Laptopun içini bir güzel temizleyin hocam yüksek ihtimal fan acı çekiyordur toz birikmesinden termal macunuda yenileyin o işi yapmışken.
Hocam cesaret edemiyorum nedense ya teknik serviste hiç yakınlarda yok ama artık yapacak bişeyde yok temizlemek şart

hocam böyle değerler

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-19 005751.png
    60,7 KB · Görüntüleme: 36
Hocam cesaret edemiyorum nedense ya teknik serviste hiç yakınlarda yok ama artık yapacak bişeyde yok temizlemek şart

hocam böyle değerler

İşlemci sıcaklığı görünmüyor ama zaten 1 yıldan fazla olduysa temizlemeyeli içi toz dolmuştur. Güzel bir temizlik ve macun değişimi sorunu çözer. Zor bir işlem değil, denildiği gibi YouTube'dan video ile yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…