5 591705 Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 261 Çözümler 2 16 Nisan 2023 #1 Monitör alacağım ve fiyat diğer sitelere göre 100-200 TL ucuz. ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23.8 Inç Full HD 165 Hz 1Ms VA FreeSync Gaming Monitör - Laptop.Com.TR Giriş gecikmesini azaltarak adaptive-sync teknolojisi etkinken yarış oyunları için en ideal görüntüleri sunar. - ASUS,VG247Q1A www.laptop.com.tr Link bu site güvenilir mi?
Monitör alacağım ve fiyat diğer sitelere göre 100-200 TL ucuz. ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23.8 Inç Full HD 165 Hz 1Ms VA FreeSync Gaming Monitör - Laptop.Com.TR Giriş gecikmesini azaltarak adaptive-sync teknolojisi etkinken yarış oyunları için en ideal görüntüleri sunar. - ASUS,VG247Q1A www.laptop.com.tr Link bu site güvenilir mi?
Çözüm kyujin 17 Nisan 2023 591705 dedi: Monitör alacağım ve fiyat diğer sitelere göre 100-200 TL ucuz. ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23.8 Inç Full HD 165 Hz 1Ms VA FreeSync Gaming Monitör - Laptop.Com.TR Giriş gecikmesini azaltarak adaptive-sync teknolojisi etkinken yarış oyunları için en ideal görüntüleri sunar. - ASUS,VG247Q1A www.laptop.com.tr Link bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Gaming.gen.tr nin dizüstü veya iş bilgisayarları için oluşturduğu bir site olarak biliyorum hocam. Dolandırıcı değildir.
591705 dedi: Monitör alacağım ve fiyat diğer sitelere göre 100-200 TL ucuz. ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23.8 Inç Full HD 165 Hz 1Ms VA FreeSync Gaming Monitör - Laptop.Com.TR Giriş gecikmesini azaltarak adaptive-sync teknolojisi etkinken yarış oyunları için en ideal görüntüleri sunar. - ASUS,VG247Q1A www.laptop.com.tr Link bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Gaming.gen.tr nin dizüstü veya iş bilgisayarları için oluşturduğu bir site olarak biliyorum hocam. Dolandırıcı değildir.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 16 Nisan 2023 #11 124629 dedi: Sitenin tasarımı neden Gaming.Gen.TR - Oyuncuların Doğru Adresi ile birebir aynı Genişletmek için tıkla... Gaming.Gen.TR'nin siteymiş zaten arkadaşlar. Dell, HP, MSI, Lenovo gibi firmaların yetkili satıcısıymış. Asus gibi. Artı 0 Eksi
124629 dedi: Sitenin tasarımı neden Gaming.Gen.TR - Oyuncuların Doğru Adresi ile birebir aynı Genişletmek için tıkla... Gaming.Gen.TR'nin siteymiş zaten arkadaşlar. Dell, HP, MSI, Lenovo gibi firmaların yetkili satıcısıymış. Asus gibi.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 16 Nisan 2023 #12 ProximusTwo dedi: Bir firmanın resmi distribütörüydü ama hatırlayamadım. ASUS'unmuş. Genişletmek için tıkla... Hayır değil. O Gaming gen. Ayrıca site Gaming gen tarafından Instagram'da takip ediliyor. Muhtemelen bağlantılılar. Artı 0 Eksi
ProximusTwo dedi: Bir firmanın resmi distribütörüydü ama hatırlayamadım. ASUS'unmuş. Genişletmek için tıkla... Hayır değil. O Gaming gen. Ayrıca site Gaming gen tarafından Instagram'da takip ediliyor. Muhtemelen bağlantılılar.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 16 Nisan 2023 #13 UcanMuz dedi: Hayır değil. O Gaming gen. Ayrıca site Gaming gen tarafından Instagram'da takip ediliyor. Muhtemelen bağlantılılar. Genişletmek için tıkla... Direkt onun sitesi zaten. Site adı güzel diye almışlar bence. Artı 0 Eksi
UcanMuz dedi: Hayır değil. O Gaming gen. Ayrıca site Gaming gen tarafından Instagram'da takip ediliyor. Muhtemelen bağlantılılar. Genişletmek için tıkla... Direkt onun sitesi zaten. Site adı güzel diye almışlar bence.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 16 Nisan 2023 #14 Çözüldü: Laptop.com.tr güvenilir mi? XPG PreCog S Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı (PRECOG S-BKCWW) - Laptop.Com.TR bu ürünü satın alacağım. Gaming Gen ile aynı tasarıma sahip olduğu için ve bilinmediği için şüphelendim. Bu siteden alışveriş yapan var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: Laptop.com.tr güvenilir mi? XPG PreCog S Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı (PRECOG S-BKCWW) - Laptop.Com.TR bu ürünü satın alacağım. Gaming Gen ile aynı tasarıma sahip olduğu için ve bilinmediği için şüphelendim. Bu siteden alışveriş yapan var mı? www.technopat.net
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 966 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #15 www.gaming.gen.tr ile aynı firmanın siteleri. bu site genelde laptop satıyor. Artı 0 Eksi
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 17 Nisan 2023 #16 591705 dedi: Monitör alacağım ve fiyat diğer sitelere göre 100-200 TL ucuz. ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23.8 Inç Full HD 165 Hz 1Ms VA FreeSync Gaming Monitör - Laptop.Com.TR Giriş gecikmesini azaltarak adaptive-sync teknolojisi etkinken yarış oyunları için en ideal görüntüleri sunar. - ASUS,VG247Q1A www.laptop.com.tr Link bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Gaming.gen.tr nin dizüstü veya iş bilgisayarları için oluşturduğu bir site olarak biliyorum hocam. Dolandırıcı değildir. Artı 0 Eksi Çözüm
591705 dedi: Monitör alacağım ve fiyat diğer sitelere göre 100-200 TL ucuz. ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23.8 Inç Full HD 165 Hz 1Ms VA FreeSync Gaming Monitör - Laptop.Com.TR Giriş gecikmesini azaltarak adaptive-sync teknolojisi etkinken yarış oyunları için en ideal görüntüleri sunar. - ASUS,VG247Q1A www.laptop.com.tr Link bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Gaming.gen.tr nin dizüstü veya iş bilgisayarları için oluşturduğu bir site olarak biliyorum hocam. Dolandırıcı değildir.