Laptop Counter-Strike'de 100 derece oluyor

theblade

Hectopat
İşlemci: i5 2410M.
Ekran kartı: GT540M 1 GB.
RAM: 4 GB.
Merhaba. İşlemcim Counter-Strike oyununda 100 dereceyi görüyor. Laptopa monitör bağlayarak oynuyorum. Fakat bu sıcaklık değerleri normal internette gezinmede de böyle. Laptopun içini 10 yıldır açmadık ve termal macunu yenilemedik. Oyunum orijinal. İçini açıp temizlememiz mi gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum.

1669052926514.png

Merhaba. İşlemcim Counter-Strike oyununda 100 dereceyi görüyor. Laptopa monitör bağlayarak oynuyorum. Fakat bu sıcaklık değerleri normal internette gezinmede de böyle. Laptopun içini 10 yıldır açmadık ve termal macunu yenilemedik. Oyunum orijinal. İçini açıp temizlememiz mi gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 1580408

Bakmanızda fayda var. Eğer 10 yıldır açılmıyorsa içi tabii ki bayağı tozlanmış ve termal macunun yıpranmış olması gerekir.

Eki Görüntüle 1580408

İçini temizleyip macun değiştirmelisin. Bunu bilen birine götürmen daha iyi olur.

Eki Görüntüle 1580408
3 nas 3 felak ile çözersiniz hocam (!). 10 senedir bakımı yapılmamışsa tabiki artık yenilemeniz gerekmekte. Ben olsam termal macunu vs. yenileyene kadar laptopu açmazdım riskli.

Termal macun değişimi ve temizlik yapın.
Tamam hocam.

Kullanıma göre 6 ayda 1 içinin temizlenmesi lazım hocam.
Anladım hocam teşekkürler.

Bakmanızda fayda var. Eğer 10 yıldır açılmıyorsa içi tabii ki bayağı tozlanmış ve termal macunun yıpranmış olması gerekir.
Doğru diyorsunuz hocam bu tür işlerde pek becerikli değilim o yüzden yarın veya en yakın günde tanıdığa vereceğim.

Umalım da fanlar ömrünü yitirmemiş olsun. İçini temizleyip termal macununu yenileyin. Bilmiyorsanız güvenildik bir bilgisayarcıya veya anlayan bir tanıdığınıza verebilirsiniz.
Tamam hocam. Yarın veya en yakın zamanda tanıdığa vereceğim. Fanlarını temizler termal macununu yeniler. Sonrasında sıcaklıkları yeniden paylaşırım. 🙂

Merhaba. Unutmadan buraya yazayim. Laptopun ici açıldı. Butun tozlar alindi ve termal macun yenilendi. Ayni oyunda şu an 65 derece sicaklikta sabit bir sekilde oynuyorum. Ve bostaki sicakliklarda da gozle gorulur bir dusus var. Yardimlariniz icin teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı