Laptop CPU, GPU ve RAM değişimi

fvz_krkyn

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz üzere yapmak istediğim işlemin performans arttırdığını zaten biliyoruz. Ben de yeni bilgisayar alacağım ama bu bilgisayarımı da abime vereceğim ve beraber CS:GO oynamak istiyoruz fakat 30-40 FPS ile bu pek de mümkün değil. Ben de aşağıda özelliklerini verdiğim laptopu yükseltmek istiyorum, bu bilgisayar yükseltilebilir mi?

*i5 2430M işlemci.
*6 GB RAM.
*NVIDIA GeForce GT 520M.(Harici EGPU Sistem)
Not: Geçen aylarda SSD almıştım SSD önermenize gerek yok.

Teşekkürler saygılarımla.

Sadece RAM'i değiştirebilirsiniz. GPU ve CPU değiştirmek aşırı zahmetli ve çok pahalıya denk gelecektir ve CPU'yu değiştirmek imkansız gibi birşey bildiğim kadarıyla laptoplarda kullanılan anakartlar farklı oluyor ve bunların işlemci pinleri piyasadaki işlemci pinlerine göre farklı oluyor.

Cpu-Z görselleri şu şekilde :

İşlemci :

Ram:

I5 islemciniz var. CPU yu yükseltmek oyunlarda size fazla bi getirisi olmuyacaktır. Çünkü ekran kartınızın modeli de o düzeyde.
En uygun olan laptobu satıp yeni bir ikinci el almak. Öbür türlü de maddi zahmete gireceksiniz.

İşlemciniz soketliyse İ7-3630QM alabilirsiniz mesela ben istersem işlemci değişimi yapabiliyorum ama gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…