Laptop CPU sıcaklıkları nasıl olmalı?

ucan_sabri

Hectopat
Çoğu kişi 70'in üzeri tehlikeli diyor ama benim cihazım oyunlarda ortalama 85 derece. 70'in üzeri tehlikeli mi? Cihazım mı sorunlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu kişi 70'in üzeri tehlikeli diyor ama benim cihazım oyunlarda ortalama 85 derece. 70'in üzeri tehlikeli mi? Cihazım mı sorunlu mu?

Laptoplar için 70 dereceyi biraz sallamışlar. 85 derece benim bildiğim normaldir ama modele göre değişir.

Tehlikeli duruma geldiği takdirde bilgisayar kendini otomatik olarak kapatacaktır.

Ben de 85 derece ile oyun oynuyorum, bir sorun yaşamadım.

Sıcaklığı düşürmek için ise Termal macun sürmek gerekiyor.

Bende laptop kullanıyorum ve oyunlarda 90 dereceler çıktığı oluyor ama 70 derece değil de 85 derece üstü tehlikeli diye biliyorum.

90 derece ve üstü sıkıntılıdır, oyunlar için biraz fazla bir değer. Bunu azaltmak için (bilginiz varsa eğer) fanlarınızı temizleyebilir, ardından termal macununuzu yenileyebilirsiniz.

Yüksek performans modunda mı? En iyi performans modu'da aynı şeye denk gelir. Eğer yüksek performansta oynuyorsanız haliyle ısınacaktır. Dengeli'ye getirebilirsiniz. Dengeli de daha az sıcaklık ile aynı FPS'i elde etmeniz mümkün.

Bilgisayara göre değişir benimki kendini 105 derecede kapatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…