Çözüldü Laptop CS2 kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CodeFather

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
AMD Ryzen 7735HS 8 çekirdek
8 GB DDR5 ram
NVİDİA Geforce RTX 4050 Laptop GPU
Meslek
Python Oyun Geliştiricisi
Laptop bilgisayarımda CS2 oynamak istiyorum. Daha önce de oynuyordum fakat kasma donma sorunları yaşadığımdan dolayı oynayamıyordum. Bu bilgisayarı da yavaşlatınca bilgisayarımı formatladım. Bilgisayarım CS2'de bir sorun yaşar mı? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Laptop bilgisayarımda CS2 oynamak istiyorum. Daha önce de oynuyordum fakat kasma donma sorunları yaşadığımdan dolayı oynayamıyordum. Bu bilgisayarı da yavaşlatınca bilgisayarımı formatladım. Bilgisayarım CS2'de bir sorun yaşar mı? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Formatla çözülmez o olay. Yine kasmaya devam eder. Demek ki laptopun gücü yetmiyor. Ayarları düşürmeyi dene.
Özellikleri ne?

Rahat rahat oynatır. Kasma donma sorunları bakım eksikliğinden dolayı olabilir. Bakım yaptırmadıysanız yaptırın derim.

Formatla çözülmez o olay. Yine kasmaya devam eder. Demek ki laptopun gücü yetmiyor. Ayarları düşürmeyi dene.

Çözüm
Bilgisayarınız CS2 gibi bir oyunu rahatlıkla açar ve oynatır sıkıntı yaratmaz fakat sizdeki sorun bence RAM ve sıcaklık olabilir.
RAM'i 8 GB Single olarak kullanıyorsunuz buna eğer bilgisayarınızın boş slotu varsa 8 GB daha RAM ekleyerek Dual channel yapabilirsiniz.
Bu da CS2 gibi oyunlarda performansınızı arttıracaktır.
Ayrıca dizüstü bilgisayarlarda bakım ve termal macun yenilemek çok önemlidir.
Eğer bakımlarını yaptırmadıysanız yaptırmanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı