Laptop daha hızlı nasıl başlar?

vayvan

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Bilgisayarımın 8 GB RAM'i ve 4 GB ekran kartı var fakat başlangıçta çok geç açılıyor ve açıldıktan sonra çok bekliyor. Çok program kurulu değil ve görev yöneticisinden başlangıç programları olduğunca az tutmaya çalışıyorum fakat yine de yavaş. Windows 10 kullanıyorum. Sistem'in daha hızlı başlaması için ne yapmalıyım ya da hangi programları kullanmalıyım? Teşekkürler.

@Murat5038

Başlangıçtaki kullanmadığın programların açılmasını kapat. Ayrıca bu süreyi kısaltmak için tek çaren SSD.

SSD'ye geçeceksin o zaman. Başka türlü o süreyi kısaltamazsın.

O birçok PC senin donanımını mı kullanıyordu? Hayır.
Kurulum UEFI değilse UEFI kurulum yap.
Ayrıca uzun dediğin süreleri de bilmiyoruz.

Ne kadarlık bir zaman aralığından bahsediyorsun? , benim rahmetli Notebook 20 sny de kendine geliyo, bana pekte uzun bir zaman aralığı gelmiyor.
Sistem özelliklerini ve süreyi söyler isen daha net bilgi verebiliriz. SSD açılış hızına çok etki ediyor. SSD düşünmeni öneririm.
20 sn'de açılmıyor. Biraz daha uzun sürüyor ve açılınca mesela bir klasöre tıklayınca bir 30 sn o sürüyor.
upload_2016-6-11_17-18-10.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı