Arda_Offical Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 Şimdi başlıyalım benim bir laptopum var ama dahili ekran kartını kullanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2023
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.458 Makaleler 5 Çözümler 310 24 Mart 2023 #2 Arda_Offical dedi: Şimdi başlıyalım benim bir laptopum var ama dahili ekran kartını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Nerede dahil ekran kartını kullanıyor? Günlük kullanım esnasında dahili GPU'yu kullanması daha iyi. Eğer oyunlarda oluyorsa NVIDIA Denetim Masası üzerinden değiştirebilirsiniz oyunu bulup. Bir de başlayalım demişsiniz de sonu getirseydiniz bari. Artı 0 Eksi
Arda_Offical dedi: Şimdi başlıyalım benim bir laptopum var ama dahili ekran kartını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Nerede dahil ekran kartını kullanıyor? Günlük kullanım esnasında dahili GPU'yu kullanması daha iyi. Eğer oyunlarda oluyorsa NVIDIA Denetim Masası üzerinden değiştirebilirsiniz oyunu bulup. Bir de başlayalım demişsiniz de sonu getirseydiniz bari.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.850 Makaleler 9 Çözümler 1.034 24 Mart 2023 #3 Masaüstünde bahsediyorsan görüntü IGPU'dan geldiği için normal, oyun içi mi yoksa masaüstünde mi? Artı 0 Eksi