Laptop darbe sonrası geç açılma ve donma sorunu

ronin38

Kilopat
Bilgisayarım Dell Inspiron 3558. Bu bilgisayarı geçen gün internet gidene kadar çok iyi bir şekilde kullanıyordum. Geçen gün internet, rekabetçi atarken gitti sinirlendim laptopa HDD'nin olduğu yere bi vurdum o anlık sinirle. Bilgisayar 'Windows Açılıyor'da falan kalıyor. Açılınca bi klasörü bile zor açıyor. Dedim bir kablosu falan çıkmıştır bir bakıyım diye açmaya çalıştım. Açamadım. Bilgisayara harddiski kontrol eden bi program yükledim. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama health %100 çıktı yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler bilgisayar acilmiyor format atmaya calistim %62de takıldı kaldı hdd seçerken ekstra birseye dikkat etmem gerekiyormu yoksa direk aliyimmi 500luk

Beyler bilgisayar acilmiyor format atmaya calistim %62de takıldı kaldı hdd seçerken ekstra birseye dikkat etmem gerekiyormu yoksa direk aliyimmi 500luk
kardeş HDD yerine SSD al. Bir de öfkene hakim olmalısın, anakarta da zarar verebilirdin.

kardeş HDD yerine SSD al. Bir de öfkene hakim olmalısın, anakarta da zarar verebilirdin.
Şu an fazla bütçem yok o yüzden en ucuzu en iyisi benim icin sonra bakarız ssdye de simdi benim hdd almam için bakmam gereken birşey varmı yoksa direk almam mı gerekiyor 500 gb

128 GB SSD 150 lira filan, hayır direkt alıp takacaksın çok basit yalnız takarken biraz dikkatli ol fazla kuvvet uygulama nazikçe tak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…