Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 10 Ocak 2022 #11 XsPacs dedi: Benim RAM'imle neredeyse aynı sadece CL değerleri farklı sanırım. Sizce alınır mı? Uyumluluk sorunu çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkabilir. İhtimal var. DDR4 destekli laptopta max RAM desteği 12 GB olmaz. Bunu size kim dediyse yanlış demiş. 8+8 16 GB Kit alın. XsPacs dedi: Hocam şu anki RAM'lerim Dual channel olarak güzelce çalışıyor ama arttırmam lazım RAM'imi. Genişletmek için tıkla... Çalışabilir. Çalışmaz demiyorum. Sorun çıkma ihtimali var diyorum size. Karar sizin. Kolay gelsin.
XsPacs dedi: Benim RAM'imle neredeyse aynı sadece CL değerleri farklı sanırım. Sizce alınır mı? Uyumluluk sorunu çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkabilir. İhtimal var. DDR4 destekli laptopta max RAM desteği 12 GB olmaz. Bunu size kim dediyse yanlış demiş. 8+8 16 GB Kit alın. XsPacs dedi: Hocam şu anki RAM'lerim Dual channel olarak güzelce çalışıyor ama arttırmam lazım RAM'imi. Genişletmek için tıkla... Çalışabilir. Çalışmaz demiyorum. Sorun çıkma ihtimali var diyorum size. Karar sizin. Kolay gelsin.
X XsPacs Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #12 XsPacs dedi: Oyunlarda RAM konusunda darboğaz yaşıyorum. Ortalama %100 seviyelerine kadar çıkıyor sonrada çökmemesi için SSD'yi kullanmaya başlıyor. Bu da 60 üstü oynarken 30FPS oynamama neden oluyor. 1GB RAM bile arttırsam faydası olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Burdada dediğim gibi 1gb ram bile arttırsam sorunu ortadan kaldıracağımı düşünüyorum Recep Baltaş dedi: Çıkabilir. İhtimal var. DDR4 destekli laptopta max RAM desteği 12 GB olmaz. Bunu size kim dediyse yanlış demiş. 8+8 16 GB Kit alın. Çalışabilir. Çalışmaz demiyorum. Sorun çıkma ihtimali var diyorum size. Karar sizin. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Lenovonun kendisi diyor desem ? Recep Baltaş dedi: Çıkabilir. İhtimal var. DDR4 destekli laptopta max RAM desteği 12 GB olmaz. Bunu size kim dediyse yanlış demiş. 8+8 16 GB Kit alın. Çalışabilir. Çalışmaz demiyorum. Sorun çıkma ihtimali var diyorum size. Karar sizin. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şansımı deniyeceğim iyi günler
XsPacs dedi: Oyunlarda RAM konusunda darboğaz yaşıyorum. Ortalama %100 seviyelerine kadar çıkıyor sonrada çökmemesi için SSD'yi kullanmaya başlıyor. Bu da 60 üstü oynarken 30FPS oynamama neden oluyor. 1GB RAM bile arttırsam faydası olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Burdada dediğim gibi 1gb ram bile arttırsam sorunu ortadan kaldıracağımı düşünüyorum Recep Baltaş dedi: Çıkabilir. İhtimal var. DDR4 destekli laptopta max RAM desteği 12 GB olmaz. Bunu size kim dediyse yanlış demiş. 8+8 16 GB Kit alın. Çalışabilir. Çalışmaz demiyorum. Sorun çıkma ihtimali var diyorum size. Karar sizin. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Lenovonun kendisi diyor desem ? Recep Baltaş dedi: Çıkabilir. İhtimal var. DDR4 destekli laptopta max RAM desteği 12 GB olmaz. Bunu size kim dediyse yanlış demiş. 8+8 16 GB Kit alın. Çalışabilir. Çalışmaz demiyorum. Sorun çıkma ihtimali var diyorum size. Karar sizin. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şansımı deniyeceğim iyi günler
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #13 XsPacs dedi: Burdada dediğim gibi 1GB RAM bile arttırsam sorunu ortadan kaldıracağımı düşünüyorum. Lenovo'nun kendisi diyor desem? Tamamdır hocam şansımı deneyeceğim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Bunca senelik tecrübelerime dayanarak 8+8 DDR4 RAM'i her laptop desteklediğini gördüm.
XsPacs dedi: Burdada dediğim gibi 1GB RAM bile arttırsam sorunu ortadan kaldıracağımı düşünüyorum. Lenovo'nun kendisi diyor desem? Tamamdır hocam şansımı deneyeceğim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Bunca senelik tecrübelerime dayanarak 8+8 DDR4 RAM'i her laptop desteklediğini gördüm.
X XsPacs Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #14 Esdeath.xyz dedi: Bunca senelik tecrübelerime dayanarak 8+8 DDR4 RAM'i her laptop desteklediğini gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam samsung ramim sanırım gömülü cpu z de spd değerleri gözükmüyor
Esdeath.xyz dedi: Bunca senelik tecrübelerime dayanarak 8+8 DDR4 RAM'i her laptop desteklediğini gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam samsung ramim sanırım gömülü cpu z de spd değerleri gözükmüyor
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #15 Çalışırsa bile fazla fark beklemeyin bence. Hatta şuan çift kanal çalışıyor ise RAM fark göremezsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çalışırsa bile fazla fark beklemeyin bence. Hatta şuan çift kanal çalışıyor ise RAM fark göremezsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et