Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Haziran 2020 #1 Merhabalar, dizüstü bilgisayarımdan söktüğüm HDD'in vida girişleri bulunmamakta ve kasamda bulunan HDD bölmelerine diskler vidalama ile sabitlenmekte. Bunu nasıl takacağım?
Merhabalar, dizüstü bilgisayarımdan söktüğüm HDD'in vida girişleri bulunmamakta ve kasamda bulunan HDD bölmelerine diskler vidalama ile sabitlenmekte. Bunu nasıl takacağım?
Tegwen Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 346 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 9 Haziran 2020 #2 SATA güç kablosunu ardından SATA veri kablosunu takman lazım. Üzerinde yazar kabloların.
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Haziran 2020 #3 Tegwen dedi: SATA güç kablosunu ardından SATA veri kablosunu takman lazım. Üzerinde yazar kabloların. Genişletmek için tıkla... Kablolama yönünden sıkıntı yok ancak harddiskler kasaya vida ile tutturulmuş. Takacağım diskte vida girişi yok ne yazık ki.
Tegwen dedi: SATA güç kablosunu ardından SATA veri kablosunu takman lazım. Üzerinde yazar kabloların. Genişletmek için tıkla... Kablolama yönünden sıkıntı yok ancak harddiskler kasaya vida ile tutturulmuş. Takacağım diskte vida girişi yok ne yazık ki.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Haziran 2020 #4 HDD'yi çift taraflı bant ile bir yere yapıştır. Ne kadar sağlıklı bilmem ama ben öyle yapmıştım.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 9 Haziran 2020 #5 Dovahkiin Dragonborn dedi: Kablolama yönünden sıkıntı yok ancak harddiskler kasaya vida ile tutturulmuş. Takacağım diskte vida girişi yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bantla kasanın uygun bir yerine yapıştır bence ya da varsa 2,5 inçlik yuvalara tak
Dovahkiin Dragonborn dedi: Kablolama yönünden sıkıntı yok ancak harddiskler kasaya vida ile tutturulmuş. Takacağım diskte vida girişi yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bantla kasanın uygun bir yerine yapıştır bence ya da varsa 2,5 inçlik yuvalara tak
Tegwen Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 346 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 9 Haziran 2020 #6 286313 dedi: HDD'yi çift taraflı bant ile bir yere yapıştır. Ne kadar sağlıklı bilmem ama ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sallanmadıktan sonra hiçbir sorun olmaz ama sallanırsa geçmiş olsun özelliklede çalışırken. Dovahkiin Dragonborn dedi: Kablolama yönünden sıkıntı yok ancak harddiskler kasaya vida ile tutturulmuş. Takacağım diskte vida girişi yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bant ile dene arkadaşların dediği gibi ama oynamadığından emin ol.
286313 dedi: HDD'yi çift taraflı bant ile bir yere yapıştır. Ne kadar sağlıklı bilmem ama ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sallanmadıktan sonra hiçbir sorun olmaz ama sallanırsa geçmiş olsun özelliklede çalışırken. Dovahkiin Dragonborn dedi: Kablolama yönünden sıkıntı yok ancak harddiskler kasaya vida ile tutturulmuş. Takacağım diskte vida girişi yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bant ile dene arkadaşların dediği gibi ama oynamadığından emin ol.
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 9 Haziran 2020 #7 Kasanızda 3.5inç HDD kızağı ya da yuvası bulunuyorsa HDD köşelerinden değil altından da montaj yapabiliyorsunuz.
Kasanızda 3.5inç HDD kızağı ya da yuvası bulunuyorsa HDD köşelerinden değil altından da montaj yapabiliyorsunuz.