Futhark_01 Femtopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Laptop donanımı kasaya çevrilebilir mi? excalibur G870 modelli laptopumun donanımını yeni bir kasa alıp ona takarak kullanmak istiyorum.Bu mümkünmüdür artıları nelerdir.
Laptop donanımı kasaya çevrilebilir mi? excalibur G870 modelli laptopumun donanımını yeni bir kasa alıp ona takarak kullanmak istiyorum.Bu mümkünmüdür artıları nelerdir.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 26 Temmuz 2023 #2 Sadece hdd ve ssd'yi takabilirsin. Diğer parçaları yirmi türlü katakulli ile kullanabilsen bile zararları yararlarından fazla olur.
Sadece hdd ve ssd'yi takabilirsin. Diğer parçaları yirmi türlü katakulli ile kullanabilsen bile zararları yararlarından fazla olur.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 Futhark_01 dedi: Laptop donanımı kasaya çevrilebilir mi? Excalibur G870 modelli laptopumun donanımını yeni bir kasa alıp ona takarak kullanmak istiyorum. Bu mümkün müdür artıları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Sadece SSD, HDD olabiliür. RAM'ler adaptörle olabilir ama tam performans olmaz
Futhark_01 dedi: Laptop donanımı kasaya çevrilebilir mi? Excalibur G870 modelli laptopumun donanımını yeni bir kasa alıp ona takarak kullanmak istiyorum. Bu mümkün müdür artıları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Sadece SSD, HDD olabiliür. RAM'ler adaptörle olabilir ama tam performans olmaz
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 26 Temmuz 2023 #4 Futhark_01 dedi: Laptop donanımı kasaya çevrilebilir mi? Excalibur G870 modelli laptopumun donanımını yeni bir kasa alıp ona takarak kullanmak istiyorum. Bu mümkün müdür artıları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hocam motosikletten araba yapabilirsek bunu da yapabiliriz.
Futhark_01 dedi: Laptop donanımı kasaya çevrilebilir mi? Excalibur G870 modelli laptopumun donanımını yeni bir kasa alıp ona takarak kullanmak istiyorum. Bu mümkün müdür artıları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hocam motosikletten araba yapabilirsek bunu da yapabiliriz.
Zortobos Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #5 Böyle bir şey yapılamaz sadece SSD ve varsa HDD takılabilir RAM'ler notebooklara özel tasarlandığı için pek bir yararı olmaz hatta eksisi olur.
Böyle bir şey yapılamaz sadece SSD ve varsa HDD takılabilir RAM'ler notebooklara özel tasarlandığı için pek bir yararı olmaz hatta eksisi olur.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.255 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 26 Temmuz 2023 #6 SEMIKAANCAKIR dedi: Yapamazsın. Sadece SSD, HDD olabiliür. RAM'ler adaptörle olabilir ama tam performans olmaz Genişletmek için tıkla... O adaptörler de genelde çalışmıyor, uyumsuzluk falan oluyor. Gereksiz bir uğraş olur o da.
SEMIKAANCAKIR dedi: Yapamazsın. Sadece SSD, HDD olabiliür. RAM'ler adaptörle olabilir ama tam performans olmaz Genişletmek için tıkla... O adaptörler de genelde çalışmıyor, uyumsuzluk falan oluyor. Gereksiz bir uğraş olur o da.
Salsus Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #7 Çevirilebilir fakat düşündüğünüz gibi değil. Videoları falan var. Kendiniz bir kasa yapacaksınız soğutması için fan falan koyacaksınız. Bence değmez.
Çevirilebilir fakat düşündüğünüz gibi değil. Videoları falan var. Kendiniz bir kasa yapacaksınız soğutması için fan falan koyacaksınız. Bence değmez.
Mert Ukte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 1.463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #8 Kasadaki tüm parcaları sök. Kasanın içine laptopu koy, bağlamış olursun
Futhark_01 Femtopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #9 soğutucu kullanmama rahme işlemcimin 100 dereceği gördüğünü biliyorum bunun için yapılabilecek bir şey varmı?
soğutucu kullanmama rahme işlemcimin 100 dereceği gördüğünü biliyorum bunun için yapılabilecek bir şey varmı?
Zortobos Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #10 Futhark_01 dedi: Soğutucu kullanmama rahme işlemcimin 100 dereceği gördüğünü biliyorum bunun için yapılabilecek bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Böyle sıcaklarda laptoplar için yapılacak pek bir şey yok.
Futhark_01 dedi: Soğutucu kullanmama rahme işlemcimin 100 dereceği gördüğünü biliyorum bunun için yapılabilecek bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Böyle sıcaklarda laptoplar için yapılacak pek bir şey yok.