Laptop donma reset atma problemi

mstfo

Kilopat
Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar. 2014 yılında bu laptopu almıştım ve şu an bir sıkıntım var. Laptopta normal internette gezinme vs gibi aktivitelerde sıkıntı yok. Onun haricinde bilgisayarı zorlayan bir şey olduğunda laptop ya res atıyor ya da donuyor. Sıcaklıklarım çok iyi termal macun değişimi ve temizliği kendim yaptım bu zamana kadar. İşlemci Max 75 derece falan oluyor. SSD ve HDD var sağlıkları 100% ne olur ne olmaz diye 2sinede formatlayarak Windows'u kurdum sorun aynı. Farklı şarj aletiyle denedim, bataryalı bataryasız denedim. Benim sorunum nedir?
anakart veya işlemcide olma şansı var mı ?

Son düzenleme:
Yüksek ihtimalle işlemci kaynaklı bir sorunun var. İslemci ısındığı zaman reset atar ve sonrasında soğuma icin bilgisayar yeniden başlar. Termal macun yenilenmesi gerekli yada islemci fanının tozdan arındırılması gerekli.
İslemci termal macunu ve temizlik yaptığınızı söylemişsiniz. Fakat yine de bu konuda ısrarcıyım. Reset öncesi kullanılan programda önemli. RAM kaynaklı da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…