Laptop donması ve oyundan atma

Tamamdır valorant için uygun çözünürlüğü ayarlamak istiyorum benimkinin 4 GB vram olduğunu nereden anlayabilirim acaba

Aov teşekkür ediyorum

Ve mümkünse bir dahaki temizlik yapacağınızda cihazın gücünü kesmeyi unutmayın her cihazda kısa devre koruması olmayabiliyor anakartı patlatmak istemeyiz değil mi

Bir de merak ettiğim bir şey var termal macunları silmediniz değil mi?

Tabii ilk iş pilini çıkartıyordum, daha sonra bu macunların yanını macunları değil sildim. İlk seferlerinde zaten video açtım yapmamam gereken temel şeyleri söyledi.
Nvidia'nın kendi uygulamasından sürücü güncellemesi yaptım videoda bahsettiğiniz şeyleri yaptım umarım tekrardan aynı hatalarla karşılaşmam.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

Peki benden de ufak bir bilgi ısı borularını açtıysanız termal macun mecburen değişmek zorunda

Ay ısı boruları ne bilmiyorum desem
Boru moru açmadım ben
borudan kastım şu

Şu şekilde ayırmak yarını üstteki turunca bakır boruları da çıkarttınız değil mi?

O yuvarlak içine aldığınız şeyle yanındaki bakır boruları birbirinden ayırmadım. O şekilde birlikteyken çıkardım

O bakır boruları ayırmadan temizlediyseniz problem yok cihazın modeli neydi söylerseniz bir içerisine bakayım neleri dikkat edilmesi gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…