Güzel güzel bir sıcaklıklarda artış yoksa herhangi bir problem yok ama bu tarz şeylere karşı merak varsa hiç çekinmeyin sadece hangi vida nerenin onu unutmayın yeterli
Güzel güzel bir sıcaklıklarda artış yoksa herhangi bir problem yok ama bu tarz şeylere karşı merak varsa hiç çekinmeyin sadece hangi vida nerenin onu unutmayın yeterli
Merhabalar beni hatırlıyorsunuzdur. Aynı konuyla geri dönmek istemezdim ama maalesef bugün bir dakika önce aynı sonra tekrardan yaşadım oyundan atma problemi ve ekrana gelen aynı hata mesajı. Bir öneriniz var mı acaba
Bir de mesela arkadaşlarım da discord kullanıyor ben de kullanıyorum arkadaşlarım da hiç gpu tüketmiyorken ben de %45'lerde tüketiyor bunu da düzeltemiyoruz
Merhaba beni hatırlıyorsunuzdur. Aynı konuyla geri dönmek istemezdim ama maalesef bugün bir dakika önce aynı sonra tekrardan yaşadım oyundan atma problemi ve ekrana gelen aynı hata mesajı. Bir öneriniz var mı acaba?
Bir de mesela arkadaşlarım da Discord kullanıyor ben de kullanıyorum arkadaşlarım da hiç GPU tüketmiyorken ben de %45'lerde tüketiyor bunu da düzeltemiyoruz
Merhaba sizin cihaz için şu anda en iyi önerim temiz kurulum olacaktır yani format atmak şu anda bir nevi sorunları çözecektir durduk yere GPU kullanımı gibi
Merhaba sizin cihaz için şu anda en iyi önerim temiz kurulum olacaktır yani format atmak şu anda bir nevi sorunları çözecektir durduk yere GPU kullanımı gi
Merhaba sizin cihaz için şu anda en iyi önerim temiz kurulum olacaktır yani format atmak şu anda bir nevi sorunları çözecektir durduk yere GPU kullanımı gibi