Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #1 Laptop şu an dondu fare hiç hareket etmiyor. Güç düğmesinden kapatamıyorum, bataryalı. Ne yapmam gerek? Bilgisayarı kapatamıyorum.
Laptop şu an dondu fare hiç hareket etmiyor. Güç düğmesinden kapatamıyorum, bataryalı. Ne yapmam gerek? Bilgisayarı kapatamıyorum.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 2 Mart 2021 #2 Güç düğmesine uzun basılı tutunca kapanmıyor mu? Siyah ekran mı?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Düğmeden kapat?
TRplayer426 Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 Düğmeye biraz basılı tut, olmazsa mecbur bataryayı çıkaracaksın, bence.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.440 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #5 Batarya ile anakartın kablosunu çıkar.
Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #6 Kayra Temel dedi: Güç düğmesine uzun basılı tutunca kapanmıyor mu? Siyah ekran mı? Genişletmek için tıkla... Yok normal ekran basılı tuttum kapanmadı. NoBMPR R8 dedi: Batarya ile anakartın kablosunu çıkar. Genişletmek için tıkla... Laptop. TRplayer426 dedi: Düğmeye biraz basılı tut, olmazsa mecbur bataryayı çıkaracaksın, bence. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz değilmi.
Kayra Temel dedi: Güç düğmesine uzun basılı tutunca kapanmıyor mu? Siyah ekran mı? Genişletmek için tıkla... Yok normal ekran basılı tuttum kapanmadı. NoBMPR R8 dedi: Batarya ile anakartın kablosunu çıkar. Genişletmek için tıkla... Laptop. TRplayer426 dedi: Düğmeye biraz basılı tut, olmazsa mecbur bataryayı çıkaracaksın, bence. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz değilmi.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 3 Mart 2021 #7 Bilgisayarın şarj kablosunu çek ve bataryayı çıkar.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.440 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #8 Just Gamer dedi: Yok normal ekran basılı tuttum kapanmadı. Laptop. Sorun olmaz değilmi. Genişletmek için tıkla... Bataryanın anakarta giden kablosunu çıkar demiştim. Laptop olmasını alakası yok arka kapağını çıkaracaksın.
Just Gamer dedi: Yok normal ekran basılı tuttum kapanmadı. Laptop. Sorun olmaz değilmi. Genişletmek için tıkla... Bataryanın anakarta giden kablosunu çıkar demiştim. Laptop olmasını alakası yok arka kapağını çıkaracaksın.