Laptop düştükten sonra FPS problemi

M.Harun kURT

Decapat
Beyler AMD A8-7410 APU with AMD Radeon R5 Graphics 2.20 Ghz laptopum var. PC masasından yere düştükten sonra FPS düşüşü yaşıyorum. Ekran kartı AMD Radeon R5 M430 2GB CS:GO'da 50-60 FPS alırken şu an 25 FPS alıyorum. Ayrıca düştükten sonra 20 gün CS:GO girmemiştim. Acaba laptopda sıkıntı yok da, girmeyince mi FPS düştü?

Laptopu söküp anakarta ve işlemciye bakmadan birşey söylemek zor işlemci/işlemci pinleri veya anakart hasar almış olabilir.

Harddisk sorunu olup olmadığına bakın. HD Tune programıyla Error Scan, Healt kısımlarını paylaşın. Bad Sector olmuş olabilir. Tabi sorun bu değilse arkadaşların dediği gibi diğer donanımlar da zarar görmüş olma ihtimali var.

@Voltran dediğiniz uygulamayı indirdim.
Health status warning diyor.
3 şıkta warning yazıyor

Dosya Ekleri

• 16-Aðustos-2018_17-17.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
O harddiski hemen değiştirin. Böyle bir durum başıma geldi ve harddisk 2 hafta dayandı sonra notebook açılmadı. Bad sectorler yüzünden. 2 hafta oyuna girmedi diye FPS düşemez değerlerin sabit olması lazım oyun her açıldığında. Harddiski de fazla zorlamayın bir kutu alın harici yaparsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ailen ft Kafanın Kırılma Sesleri Kırdın Kırdın.

@Mr_Bean warning- uyarı yazan yerlerde sıkıntı nedir açıklar mısınız?
Ayrıca görev yöneeticisinde disk hep %100 gösteriyor
system disk'in %100'ünü kullanıyor

Laptopu söküp anakarta ve işlemciye bakmadan birşey söylemek zor işlemci/işlemci pinleri veya anakart hasar almış olabilir.
Öyle olsa hiç açılmaması gerekmez mi? Şimdi ben elimdeki Amd Athlon X64'ün pinlerini (yontmuştum resmen [emoji16] sinir ile) düzeltsem çalışır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…