Laptop Ekran Dalgalanması Sorunu

demir46han

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopumda ekran dalgalanma sorunu oluyor. Ekran kapağını indirip kaldırınca geri gidiyor dalgalanma, ama kısa bir sürede tekrar yapıyor. Çözünürlüğü 800x600 yaptım, hiçbir sorun olmadı 1366x768 yapınca böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Win + S => devmgmt.msc yazıp çıkan pencereden görüntü bağdaşçılarını seçip bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz ?

620'nin üzerine sağ tıklayıp devre dışı bırakmayı veya kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Siyah ekranda kalırsa yeniden başlatırsınız.

Aklıma başka çözüm gelmedi.

620'nin üzerine sağ tıklayıp devre dışı bırakmayı veya kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Siyah ekranda kalırsa yeniden başlatırsınız.

Aklıma başka çözüm gelmedi.
Onu devre dışı bırakınca sorun çözüldü ama böylede oyun oynayamıyorum nasıl çözerim?

Başlattan ayarlara gittikten sonra oyun menüsüne girip açık olan kısmı kapalı yap ve hemen altındaki kutucukların işaretlerini kaldır. Bunları yaptıktan sonra yine de düzelmezse oyunun simgesine sağ tıklayıp özellikler tıkla. Uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…