Laptop Ekran Dalgalanması

Boşa dönüyorsa çekince çıkma olasılığı da vardır.
O braketler panelin yanına vida ile bağlı ise yandaki vidaları açıp da paneli serbest bırakabilirsin. Kapağın yan çerçevelerinde stickerla kapatılmış tornavida giriş yuvası da olabilir, yandaki vidalara ulaşmada sıkıntı yaşarsan bakarsın o bölgelere.

Başka bir tornavida ile toz bezini bastırarak açtım fakat hala daha bu ekran dalgalanması sorununu çözemedim? Dediğiniz gibi Data kablosunu bir elle kontrol ettim panelden ayırıp ama herhangi bir şekilde dalgalanma olayı olmadı.

Zaten 2 saat gibi yaptı ve tekrardan durdu bu olay ondan sonrasında ise ne yaparsam bir daha tekrarlamadı.

Beyler Ben Data kablosu aldım fakat onu taktığım halde sorun düzelmedi yalnız? Bir kaç şeyi daha değiştirdim ama değişen bir şey olmadı. Geriye Lcd Panel'mi bozuk olabilir sizce konuyu hortlatıyorum ama?

Merhabalar benim de K555U Core i5 6200U 2.8 GHz NVIDIA 940M işlemci bilgisayar var ve sizinki gibi ekranda dalgalanma meydana geliyor. Bu işlem daha çok RAM gerektiren durumlarda oluyor ama şuda var şarja takılı olduğunda oluyor. Şarjsız olduğunda ekrandaki dalgalanma olmuyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz sorun nedir sizce tamirciye verdim halledemedi işlemcisi ölmüş falan dedi geri verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…