Laptop ekran kartı bozulmasın diye neler yapılabilir?

pwomwpw

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Benim eski laptopum var ve ben bir keresinde oyun oynarken ekran cizikler oldu ekran karti arizasiydi sonra baska zaman Mortal Kombat 9 oynarken dalgali gozukuyordu oyun ben simdi Zula oynamak istiyorum. ( laptop baska oyun desteklemiyor ) ancak ekran karti bozulur diye cok korkuyorum laptop bozulursa almaya para yok. Ne yaparam ekran karti bozulur yani neyi yapmamam gerekiyor bozulmasın diye. Laptop özellikleri: 6 GB RAM, 296 GB HDD, NVIDIA GeForce G105m 512 MB (laptop) ekran kartı: Intel Core i3 CPU 4 cekirdekli ışlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan çıktıktan sonra laptopu direkt kapatmayın, bir süre soğumasını bekleyin, fan sesi azalınca cihaz soğuyunca kapatın.

Selam. Benim eski laptopum var ve ben bir keresinde oyun oynarken ekran cizikler oldu ekran karti arizasiydi sonra baska zaman Mortal Kombat 9 oynarken dalgali gozukuyordu oyun ben simdi Zula oynamak istiyorum. ( laptop baska oyun desteklemiyor ) ancak ekran karti bozulur diye cok korkuyorum laptop bozulursa almaya para yok. Ne yaparam ekran karti bozulur yani neyi yapmamam gerekiyor bozulmasın diye. Laptop özellikleri: 6 GB RAM, 296 GB HDD, NVIDIA GeForce G105m 512 MB (laptop) Ekran kartı: Intel Core i3 CPU 4 cekirdekli ışlemci.

Daha önce çizgiler vs oluştuysa zaten arızalanma sürecine girmiş demektir. Bir şeyler yapmak için çok geç hocam. Oyun oynamayacaksın günlük kullanım için kullanacaksın. Yoksa ekran kartı tamire gidebilir.

Oyundan çıktıktan sonra laptopu direkt kapatmayın, bir süre soğumasını bekleyin, fan sesi azalınca cihaz soğuyunca kapatın.

Ekran karti ısınınca ekran karti bozulur mu?

Daha önce çizgiler vs oluştuysa zaten arızalanma sürecine girmiş demektir. Bir şeyler yapmak için çok geç hocam. Oyun oynamayacaksın günlük kullanım için kullanacaksın. Yoksa ekran kartı tamire gidebilir.

Yok ustunden 4-5 6 ay önceydi sonradan hiçbir şey olmadı ekran kartı arızası.

Alakası yok hocam. Arabamı bu uzun yol yaptıktan sonra rolentide çalışsın 1-2 dk sonra kapat. :)

Sen gir oyna birkaç defa bu sorunu yaptıysa elbet bir daha yapacaktır.

Sen gir oyna birkaç defa bu sorunu yaptıysa elbet bir daha yapacaktır.

Yani oynarsam bozulur mu? Sadece Zula oynayacagim bozulmasinida cok istemiyorum ancak oyun da oynamak istiyorum.

Yani oynarsam bozulur mu? Sadece Zula oynayacagim bozulmasinida cok istemiyorum ancak oyun da oynamak istiyorum.

Ekran kartı alındaki lehimler zamanla iletkenliğini yitiriyor. Daha sonra ekranda çizgiler karıncalanmalar vs ortaya çıkıyor. Bu sorun giderek büyüyor. En sonunda görüntü vermiyor. Ekran kartı reballing tamirine kadar gidiyor olay.

Ekran kartı alındaki lehimler zamanla iletkenliğini yitiriyor. Daha sonra ekranda çizgiler karıncalanmalar vs ortaya çıkıyor. Bu sorun giderek büyüyor. En sonunda görüntü vermiyor. Ekran kartı reballing tamirine kadar gidiyor olay.

Oynamayayim yani? Peki vs 1.6 ve en eski oyun Mount and Blade Warband?

????????

Peki Zula'ya girip 30 dk oynayip 1-2 saat ara verip yine 30 dk oynarsam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı