Selam. Benim eski laptopum var ve ben bir keresinde oyun oynarken ekran cizikler oldu ekran karti arizasiydi sonra baska zaman Mortal Kombat 9 oynarken dalgali gozukuyordu oyun ben simdi Zula oynamak istiyorum. ( laptop baska oyun desteklemiyor ) ancak ekran karti bozulur diye cok korkuyorum laptop bozulursa almaya para yok. Ne yaparam ekran karti bozulur yani neyi yapmamam gerekiyor bozulmasın diye. Laptop özellikleri: 6 GB RAM, 296 GB HDD, NVIDIA GeForce G105m 512 MB (laptop) ekran kartı: Intel Core i3 CPU 4 cekirdekli ışlemci.
Selam. Benim eski laptopum var ve ben bir keresinde oyun oynarken ekran cizikler oldu ekran karti arizasiydi sonra baska zaman Mortal Kombat 9 oynarken dalgali gozukuyordu oyun ben simdi Zula oynamak istiyorum. ( laptop baska oyun desteklemiyor ) ancak ekran karti bozulur diye cok korkuyorum laptop bozulursa almaya para yok. Ne yaparam ekran karti bozulur yani neyi yapmamam gerekiyor bozulmasın diye. Laptop özellikleri: 6 GB RAM, 296 GB HDD, NVIDIA GeForce G105m 512 MB (laptop) Ekran kartı: Intel Core i3 CPU 4 cekirdekli ışlemci.
Daha önce çizgiler vs oluştuysa zaten arızalanma sürecine girmiş demektir. Bir şeyler yapmak için çok geç hocam. Oyun oynamayacaksın günlük kullanım için kullanacaksın. Yoksa ekran kartı tamire gidebilir.
Daha önce çizgiler vs oluştuysa zaten arızalanma sürecine girmiş demektir. Bir şeyler yapmak için çok geç hocam. Oyun oynamayacaksın günlük kullanım için kullanacaksın. Yoksa ekran kartı tamire gidebilir.
Ekran kartı alındaki lehimler zamanla iletkenliğini yitiriyor. Daha sonra ekranda çizgiler karıncalanmalar vs ortaya çıkıyor. Bu sorun giderek büyüyor. En sonunda görüntü vermiyor. Ekran kartı reballing tamirine kadar gidiyor olay.
Ekran kartı alındaki lehimler zamanla iletkenliğini yitiriyor. Daha sonra ekranda çizgiler karıncalanmalar vs ortaya çıkıyor. Bu sorun giderek büyüyor. En sonunda görüntü vermiyor. Ekran kartı reballing tamirine kadar gidiyor olay.