Jkeaasd Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 153 28 Şubat 2021 #1 HP 15-BA010nt laptop bilgisayarım var. 512MB ekran kartı paylaşımsiz. Paylaşımlı 4096MB ekran kartım var M340 modeli ben istesem laptopuma paylaşımsiz 2 GB, 4 GB ekran kartı takılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2021
HP 15-BA010nt laptop bilgisayarım var. 512MB ekran kartı paylaşımsiz. Paylaşımlı 4096MB ekran kartım var M340 modeli ben istesem laptopuma paylaşımsiz 2 GB, 4 GB ekran kartı takılır mı?
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 28 Şubat 2021 #2 Hocam eGPU yapılabilir, laptopta MXM slotu varsa mobil ekran kartı da takılabilir
Jkeaasd Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 153 28 Şubat 2021 #3 FX 9590 dedi: Hocam eGPU yapılabilir, laptopta MXM slotu varsa mobil ekran kartı da takılabilir. Genişletmek için tıkla... MXM slot olup olmadığına nereden bakarım hocam. FX 9590 dedi: Hocam eGPU yapılabilir, laptopta MXM slotu varsa mobil ekran kartı da takılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de AMD destekli değil diyorlar benim işlemcim AMD olmaz diyorlar.
FX 9590 dedi: Hocam eGPU yapılabilir, laptopta MXM slotu varsa mobil ekran kartı da takılabilir. Genişletmek için tıkla... MXM slot olup olmadığına nereden bakarım hocam. FX 9590 dedi: Hocam eGPU yapılabilir, laptopta MXM slotu varsa mobil ekran kartı da takılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de AMD destekli değil diyorlar benim işlemcim AMD olmaz diyorlar.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 28 Şubat 2021 #4 Jkeaasd dedi: MXM slot olup olmadığına nereden bakarım hocam. Hocam İnternet'e laptop modelini aratın çıkar. Hocam bir de AMD destekli değil diyorlar benim işlemcim AMD olmaz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop modeline baktım,kim söylediyse laptopdan hiç anlamıyor. Ayrıca maalesef ekran kartı mxö slotu desteklemiyor Son düzenleme: 28 Şubat 2021
Jkeaasd dedi: MXM slot olup olmadığına nereden bakarım hocam. Hocam İnternet'e laptop modelini aratın çıkar. Hocam bir de AMD destekli değil diyorlar benim işlemcim AMD olmaz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop modeline baktım,kim söylediyse laptopdan hiç anlamıyor. Ayrıca maalesef ekran kartı mxö slotu desteklemiyor
Jkeaasd Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 153 28 Şubat 2021 #5 FX 9590 dedi: Hocam laptop modeline baktım,kim söylediyse laptopdan hiç anlamıyor. Ayrıca maalesef ekran kartı mxö slotu desteklemiyor Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartı dışarıda şekilde mi olur hocam
FX 9590 dedi: Hocam laptop modeline baktım,kim söylediyse laptopdan hiç anlamıyor. Ayrıca maalesef ekran kartı mxö slotu desteklemiyor Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartı dışarıda şekilde mi olur hocam
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 28 Şubat 2021 #6 Jkeaasd dedi: Yani ekran kartı dışarıda şekilde mi olur hocam Genişletmek için tıkla... Evet,ayrıca PSU ve birkaç kablo/dönüştürücü gerekicek,internette bunla ilgili birçok video var.
Jkeaasd dedi: Yani ekran kartı dışarıda şekilde mi olur hocam Genişletmek için tıkla... Evet,ayrıca PSU ve birkaç kablo/dönüştürücü gerekicek,internette bunla ilgili birçok video var.
pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 28 Şubat 2021 #7 Jkeaasd dedi: Yani ekran kartı dışarıda şekilde mi olur hocam Genişletmek için tıkla... Hocam bu iş çok uğraştırır ve herkes kolay kolay yapamaz uğraşmayın derim. Jkeaasd dedi: Yani ekran kartı dışarıda şekilde mi olur hocam Genişletmek için tıkla... Reballing ile olur ama önermem.
Jkeaasd dedi: Yani ekran kartı dışarıda şekilde mi olur hocam Genişletmek için tıkla... Hocam bu iş çok uğraştırır ve herkes kolay kolay yapamaz uğraşmayın derim. Jkeaasd dedi: Yani ekran kartı dışarıda şekilde mi olur hocam Genişletmek için tıkla... Reballing ile olur ama önermem.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 28 Şubat 2021 #8 pastalicikolata dedi: Hocam bu iş çok uğraştırır ve herkes kolay kolay yapamaz uğraşmayın derim. Reballing ile olur ama önermem. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun,aynı zamanda taşıması da zor olur ve prizde kullanması gerekecek
pastalicikolata dedi: Hocam bu iş çok uğraştırır ve herkes kolay kolay yapamaz uğraşmayın derim. Reballing ile olur ama önermem. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun,aynı zamanda taşıması da zor olur ve prizde kullanması gerekecek
Jkeaasd Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 153 28 Şubat 2021 #9 FX 9590 dedi: Doğru söylüyorsun, aynı zamanda taşıması da zor olur ve prizde kullanması gerekecek. Genişletmek için tıkla... Yani bu sistem ne kadara mâl olur?
FX 9590 dedi: Doğru söylüyorsun, aynı zamanda taşıması da zor olur ve prizde kullanması gerekecek. Genişletmek için tıkla... Yani bu sistem ne kadara mâl olur?
pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 1 Mart 2021 #10 Jkeaasd dedi: Yani bu sistem ne kadara mâl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam gereksiz. Jkeaasd dedi: Yani bu sistem ne kadara mâl olur? Genişletmek için tıkla... Çünkü sizin cihazınız BGA.
Jkeaasd dedi: Yani bu sistem ne kadara mâl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam gereksiz. Jkeaasd dedi: Yani bu sistem ne kadara mâl olur? Genişletmek için tıkla... Çünkü sizin cihazınız BGA.