yuruyenshitpost Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 İki yıl önce çok hızlı bir kararla ASUS ROG G513ıh HN002 modelli laptopu aldım. İşlemcisi gayet güçlü RAM'ini de 16 GB yaptım ancak ekran kartı 1650 olduğu için istediğim performansı alamıyorum. Acaba ekran kartını değiştirmem mümkün müdür?
İki yıl önce çok hızlı bir kararla ASUS ROG G513ıh HN002 modelli laptopu aldım. İşlemcisi gayet güçlü RAM'ini de 16 GB yaptım ancak ekran kartı 1650 olduğu için istediğim performansı alamıyorum. Acaba ekran kartını değiştirmem mümkün müdür?
anidensahidenn Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 73 14 Temmuz 2023 #2 Değil.Harici GPU alabilirsin ama değmez.
yuruyenshitpost Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 anidensahidenn dedi: Değil. Harici GPU alabilirsin ama değmez. Genişletmek için tıkla... Harici GPU derken neyi kastettiniz tam olarak ve neden değmez?
anidensahidenn dedi: Değil. Harici GPU alabilirsin ama değmez. Genişletmek için tıkla... Harici GPU derken neyi kastettiniz tam olarak ve neden değmez?
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #4 Hocam merak ettim 1650'den yüksek ne takacaksınız.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2023 #5 yuruyenshitpost dedi: Harici GPU derken neyi kastettiniz tam olarak ve neden değmez? Genişletmek için tıkla... Bahsettiği şey eGPU. Bence de değmez. eGPU istasyonları çok pahalı oluyor.
yuruyenshitpost dedi: Harici GPU derken neyi kastettiniz tam olarak ve neden değmez? Genişletmek için tıkla... Bahsettiği şey eGPU. Bence de değmez. eGPU istasyonları çok pahalı oluyor.
yuruyenshitpost Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #6 munzay dedi: Hocam merak ettim 1650'den yüksek ne takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Misal 3050 çok iyi olurdu çünkü halihazırda zaten benim bilgisayarımın 3050'li modeli var yani işlemciyle uyumlu bir kart.
munzay dedi: Hocam merak ettim 1650'den yüksek ne takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Misal 3050 çok iyi olurdu çünkü halihazırda zaten benim bilgisayarımın 3050'li modeli var yani işlemciyle uyumlu bir kart.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #7 yuruyenshitpost dedi: Harici GPU derken neyi kastettiniz tam olarak ve neden değmez? Genişletmek için tıkla... Stabil olmaz verdiğin paraya değmez. Harici GPU satın alıp dışarıdan taktığın.
yuruyenshitpost dedi: Harici GPU derken neyi kastettiniz tam olarak ve neden değmez? Genişletmek için tıkla... Stabil olmaz verdiğin paraya değmez. Harici GPU satın alıp dışarıdan taktığın.
yuruyenshitpost Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #8 munzay dedi: Stabil olmaz verdiğin paraya değmez. Harici GPU satın alıp dışarıdan taktığın. Genişletmek için tıkla... laptoba masaüstü ekran kartı mı takıyoruz yani anlamadım
munzay dedi: Stabil olmaz verdiğin paraya değmez. Harici GPU satın alıp dışarıdan taktığın. Genişletmek için tıkla... laptoba masaüstü ekran kartı mı takıyoruz yani anlamadım
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #9 yuruyenshitpost dedi: Laptopa masaüstü ekran kartı mı takıyoruz yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Siz onu istiyor gibi yazmışsınız.
yuruyenshitpost dedi: Laptopa masaüstü ekran kartı mı takıyoruz yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Siz onu istiyor gibi yazmışsınız.
anidensahidenn Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 73 14 Temmuz 2023 #10 SSD takabilirsin cihazına çok yavaşladıysa eğer. Onun dışında ekran kartı değişimi yapman mümkün değil.
SSD takabilirsin cihazına çok yavaşladıysa eğer. Onun dışında ekran kartı değişimi yapman mümkün değil.