Laptopumun ekran kartını değiştirmeye karar verdim, ama bunun nasıl olacagını hiçbir sekilde bilmiyorum. Bilmedigim için de buraya sormaya karar verdim, alacagım ekran kartı GTX 1650 veya GTX 1650 Ti. Yardımcı olur musunuz rica etsem?
Laptopumun ekran kartını değiştirmeye karar verdim, ama bunun nasıl olacagını hiçbir sekilde bilmiyorum. Bilmedigim için de buraya sormaya karar verdim, alacagım ekran kartı GTX 1650 veya GTX 1650 Ti. Yardımcı olur musunuz rica etsem?
Peki E GPU nasıl yapabilirim youtube dan izledim ama anlayamadım mini express kablosu oluyomus onun bir suru cesidi varmıs ben hangisini kullanacagımı bilmiyorum ve o ekran kartını (gtx 1650) aldıgımda islemcim ile darbogaz yapar mı?
E GPU nasıl yapabilirim youtube dan izledim ama anlayamadım mini express kablosu oluyomus onun bir suru cesidi varmıs ben hangisini kullanacagımı bilmiyorum ve o ekran kartını (gtx 1650) aldıgımda islemcim ile darbogaz yapar mı?
Alfais 4250 Mini Pci E Ekspress V8.0 Exp Gdc Harici Ekran en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!