Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese. Ben dün ASUS X550VX marka laptopumu oyunlarda FPS performansı sorunu ile temizletme ve bakıma götürdüm. Klavyede ısınma ve fandan eskisi kadar hava üflememe sebebi ile sorunun soğutma amaçlı olduğunu düşündüğüm için temizlik, macun değişimi yapılmasını istedim. Bugün beni aradıklarında ekran kartının bozulmuş olduğunu ekran kartı değişimi için 980 TL ücret istediklerini söylediler onaylarsanız başlayacağız değişime dediler. Ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 950M,1. sorum 980 TL ücret nasıl abartı mı normal mi? 2.ekran kartları anakarta entegre olarak geliyor değişim yapılamaz diye bir şeyler okudum bu her ekran kartında geçerli mi GTX950M'de böyle mi?
3.sorunun gerçekten ekran kartının bozulması olup olmadığını nasıl anlayabilirim kandırılmayalım. Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
merhaba öncelikle ekran kartı görünüyormu diye bak derim.(bilgisayara sağtık yönet =aygıt yönetici=görüntü ve bağdaştırıcıları diyerek bakabilirsin.)bide güncel driver kurmayı dene oda olmassa büyük ihtimal bozulmuş olabilir.onun dışında gtx 950m eski bir ekran kartı 980 tl bence pahalı bir fiyat
başka yerlere bak derim.Son olarak da laptoplarda aynı ekran kartı olursa değiştirebilirsin ama başka bir ekran kartını takamassın.(benimde laptopun ekran kartım bozuldu laptopu biraz uygun fiyata satıp pc topladım 2500 tl )
Merhaba öncelikle ekran kartı görünüyor mu diye bak derim.(Bilgisayara sağtık yönet =aygıt yönetici=görüntü ve bağdaştırıcıları diyerek bakabilirsin.)Bir de güncel Driver kurmayı dene oda olmazsa büyük ihtimal bozulmuş olabilir. Onun dışında GTX 950M eski bir ekran kartı 980 TL bence pahalı bir fiyat
Başka yerlere bak derim. Son olarak da laptoplarda aynı ekran kartı olursa değiştirebilirsin ama başka bir ekran kartını takamazsın.(Benimde laptopun ekran kartım bozuldu laptopu biraz uygun fiyata satıp PC topladım 2500 TL )
SATA'yım desem ekran kartında sorun olan bir PC'yi kim kaç TL'ye alır ve yeni aldığını PC'yi hazır aldıysanız link falan varsa atabilir misiniz.Bu zamanlarda 2500 tl ye nasıl bir bilgisayar toplanabilir acaba
SATA'yım desem ekran kartında sorun olan bir PC'yi kim kaç TL'ye alır ve yeni aldığını PC'yi hazır aldıysanız link falan varsa atabilir misiniz.Bu zamanlarda 2500 tl ye nasıl bir bilgisayar toplanabilir acaba