Laptop ekran kartı değiştirme

ankara06esenboga

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MX130 ekran kartlı bir dizüstü bilgisayarım var ekran kartını değiştirmek istiyorum. Sizce GTX 1650 takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop ekran kartı değişmez. E-GPU takabilirsin. Onun içinde laptopunun Wi-Fi kartını sökmen lazım o aparatı takmak için. Bir de PSU alman lazım.

Laptop modelini yazarsan ekran kartının MXM slotu olup olmadığı öğrenebiliriz. Eğer MXM slotu varsa o slota uygun ekran kartı bulmak lazım. Bir de bilgisayarın takacağın ekran kartının güç gereksinimi karşılayabilecek mi? Bununda uygun olması lazım. Bu dediklerim eğer MXM slotu var ise. Eğer yoksa geçmiş olsun. Değiştiremezsiniz. eGPU yapabilirsiniz ama bu konuda bilgili arkadaşlardan tavsiye alıp bilen biriyle yapmanı öneririm fakat EGPU'da maliyetli olur ve taşıma sıkıntısı yaşayabilirsin. İyi forumlar.

Gidip güvendiğin ve işini yapan bir bilgisayarcıya götür takamayacaksan o bilir zaten.

Hocam biraz geç oldu kusurura bakmayın laptop HP 15-DW1002NT.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Agam öncelikle merhaba acer aspire v3 772g laptop var bu mxm slotu var mı sence bilgin var mı ben açtım daha önce bilgisayarı ne işe yaradığını bilmediğim bir yuva boş görsele bırakıyom benim laptoba örnek youtube dan bulduğum bir ekran görüntüsü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…