S Sinan Deniz Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz bir laptop ekran kartı satan bir yer var mı?
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #2 Sinan Deniz dedi: Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz bir laptop ekran kartı satan bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda ekran kartı değişim durumu yok.
Sinan Deniz dedi: Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz bir laptop ekran kartı satan bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda ekran kartı değişim durumu yok.
ForrANZA Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 107 28 Temmuz 2022 #3 Türkiye de yoktur diye düşünüyorum aliexpress gibi sitelerde de düşük ihtimal.
O osos11 Megapat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 849 Çözümler 1 28 Temmuz 2022 #4 Sinan Deniz dedi: Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz bir laptop ekran kartı satan bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç görmedim. Tam olarak hangi modeli hangi bağlantı arayüzüyle arıyorsunuz? claudespeedtr dedi: Laptoplarda ekran kartı değişim durumu yok. Genişletmek için tıkla... Hiç de uzak olmayan geçmişte "MXM" adı verilen bir soket ile laptop ekran kartları takılıp çıkarılabiliyordu. Günümüzde kullanan üretici var mı bilmiyorum.
Sinan Deniz dedi: Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz bir laptop ekran kartı satan bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç görmedim. Tam olarak hangi modeli hangi bağlantı arayüzüyle arıyorsunuz? claudespeedtr dedi: Laptoplarda ekran kartı değişim durumu yok. Genişletmek için tıkla... Hiç de uzak olmayan geçmişte "MXM" adı verilen bir soket ile laptop ekran kartları takılıp çıkarılabiliyordu. Günümüzde kullanan üretici var mı bilmiyorum.