Laptopum Acer marka ve ekran kartı RTX 3050 büyük ihtimalle 8 GB ben ekran kartımı 4060-4060 Ti arttırmak istiyorum. Sizce mantıklı mı yeni sistem almaktansa?
Laptopum Acer marka ve ekran kartı RTX 3050 büyük ihtimalle 8 GB ben ekran kartımı 4060-4060 Ti arttırmak istiyorum. Sizce mantıklı mı yeni sistem almaktansa?
Paran varsa bilgisayar al direk masaüstü,laptopta ekran kartı değiştiremezsin.masaustu alır onu oyun için kullanır, laptopuda gündelik işlerin için kullanırsın.Laptopum Acer marka ve ekran kartı RTX 3050 büyük ihtimalle 8 GB ben ekran kartımı 4060-4060 Ti arttırmak istiyorum. Sizce mantıklı mı yeni sistem almaktansa?
eGPU bağlamak harici değiştiremezsiniz. Ayrıca laptoplarda 3050 8 GB diye bir kart yok. O 6 GB ya da 4 GB tır.
Paran varsa bilgisayar al direk masaüstü, laptopta ekran kartı değiştiremezsin. Masaustu alır onu oyun için kullanır, laptopuda gündelik işlerin için kullanırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.