Laptop ekran kartını değiştirmek mantıklı mı?

Bütçe
10 bin 20 bin arası

TUGORENN

Femtopat
Daha fazla  
Laptopum Acer marka ve ekran kartı RTX 3050 büyük ihtimalle 8 GB ben ekran kartımı 4060-4060 Ti arttırmak istiyorum. Sizce mantıklı mı yeni sistem almaktansa?

Yanlış bilgi
Laptopum Acer marka ve ekran kartı RTX 3050 büyük ihtimalle 8 GB ben ekran kartımı 4060-4060 Ti arttırmak istiyorum. Sizce mantıklı mı yeni sistem almaktansa?
Laptopta ekran kartını değiştiremezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, ekran kartı gömülü olur değiştirilemez diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kim sana söyledi değiştirebileceğini.

Ayrıca RTX 3050 8 GB modele sahip değil, bilginize.

Arkadaşlar bilmiyordum bilgisayarla pek aram yok ama verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Paran varsa bilgisayar al direk masaüstü,laptopta ekran kartı değiştiremezsin.masaustu alır onu oyun için kullanır, laptopuda gündelik işlerin için kullanırsın.

eGPU bağlamak harici değiştiremezsiniz. Ayrıca laptoplarda 3050 8 GB diye bir kart yok. O 6 GB ya da 4 GB tır.

Eyvallah teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.

Paran varsa bilgisayar al direk masaüstü, laptopta ekran kartı değiştiremezsin. Masaustu alır onu oyun için kullanır, laptopuda gündelik işlerin için kullanırsın.

Eyvallah teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…