Laptop ekran kartını görmüyor

Dxdiag bilmem de aygıt yöneticisinde görünmemesi ilginç. Kartı almış olabilir adam.

Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç.

Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç.
Bende ilk öyle düşündüm fakat arkadaş model belirtmemiş eğer ekran kartı değişebilen cinsten anakart kullanıyorsa çıkarılabilir

Aradım getirin dediler ve birleşik olduğunu söyledi alinamicagini.
Bende ilk öyle düşündüm fakat arkadaş model belirtmemiş eğer ekran kartı değişebilen cinsten anakart kullanıyorsa çıkarılabilir.

NVIDIA 1650 ekran kartının modeli.

Bazı modellerde çıkabilme özelliği olan versiyonları var diye biliyorum. Ama çoğunluğu anakarta sabitmiş.

Gittim adama düzeldi orada adam bir şey yapmadan çok garip
Ve asla çıkarılmıyormuş yeni modellerin çoğundan 15 yıllık anakartlar da bile çıkarma yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…