rihenh Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 679 Çözümler 4 12 Ocak 2022 #11 Dxdiag bilmem de aygıt yöneticisinde görünmemesi ilginç. Kartı almış olabilir adam.
4 461750 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 520 Çözümler 5 12 Ocak 2022 #12 Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç.
Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç.
RodiOfRivia Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ᴄᴏᴍᴘᴜᴛᴇʀ ᴇqᴜɪᴘᴍᴇɴᴛ ᴀɴᴅ ᴘʀᴏɢʀᴀᴍᴇʀ. ᴇᴠᴇɴ ᴇɴᴛʀᴇᴘʀᴇɴᴇᴜʀ 12 Ocak 2022 #13 461750 dedi: Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç. Genişletmek için tıkla... Bende ilk öyle düşündüm fakat arkadaş model belirtmemiş eğer ekran kartı değişebilen cinsten anakart kullanıyorsa çıkarılabilir
461750 dedi: Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç. Genişletmek için tıkla... Bende ilk öyle düşündüm fakat arkadaş model belirtmemiş eğer ekran kartı değişebilen cinsten anakart kullanıyorsa çıkarılabilir
malcona1234 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #14 461750 dedi: Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç. Genişletmek için tıkla... Aradım getirin dediler ve birleşik olduğunu söyledi alinamicagini. RodiOfRivia dedi: Bende ilk öyle düşündüm fakat arkadaş model belirtmemiş eğer ekran kartı değişebilen cinsten anakart kullanıyorsa çıkarılabilir. Genişletmek için tıkla... 461750 dedi: Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç. Genişletmek için tıkla... NVIDIA 1650 ekran kartının modeli.
461750 dedi: Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç. Genişletmek için tıkla... Aradım getirin dediler ve birleşik olduğunu söyledi alinamicagini. RodiOfRivia dedi: Bende ilk öyle düşündüm fakat arkadaş model belirtmemiş eğer ekran kartı değişebilen cinsten anakart kullanıyorsa çıkarılabilir. Genişletmek için tıkla... 461750 dedi: Kartı alabileceğini sanmıyorum çünkü genelde anakarta tümleşik oluyor ekran kartları. MXM portu hariç. Genişletmek için tıkla... NVIDIA 1650 ekran kartının modeli.
4 461750 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 520 Çözümler 5 12 Ocak 2022 #15 malcona1234 dedi: Aradım getirin dediler ve birleşik olduğunu söyledi alinamicagini. NVIDIA 1650 ekran kartının modeli. Genişletmek için tıkla... Yok anakarttan çıkaramaz o modeli. Başka bir sıkıntı vardır.
malcona1234 dedi: Aradım getirin dediler ve birleşik olduğunu söyledi alinamicagini. NVIDIA 1650 ekran kartının modeli. Genişletmek için tıkla... Yok anakarttan çıkaramaz o modeli. Başka bir sıkıntı vardır.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 12 Ocak 2022 #16 Hocam laptop demiş arkadaş. Nasıl alabilir ki içinden?
BrawnyAkif Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #17 malcona1234 dedi: Aradım getirin dediler ve birleşik olduğunu söyledi alinamicagini. NVIDIA 1650 ekran kartının modeli. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim o ekran kartını çıkaramaz istese bile.
malcona1234 dedi: Aradım getirin dediler ve birleşik olduğunu söyledi alinamicagini. NVIDIA 1650 ekran kartının modeli. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim o ekran kartını çıkaramaz istese bile.
rihenh Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 679 Çözümler 4 12 Ocak 2022 #18 malcona1234 dedi: Aradım getirin dediler ve birleşik olduğunu söyledi alinamicagini. NVIDIA 1650 ekran kartının modeli. Genişletmek için tıkla... O ekran kartı çıkmaz arkadaşların dediği gibi. Anakartla bütün oluyor çünkü.
malcona1234 dedi: Aradım getirin dediler ve birleşik olduğunu söyledi alinamicagini. NVIDIA 1650 ekran kartının modeli. Genişletmek için tıkla... O ekran kartı çıkmaz arkadaşların dediği gibi. Anakartla bütün oluyor çünkü.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #19 Bazı modellerde çıkabilme özelliği olan versiyonları var diye biliyorum. Ama çoğunluğu anakarta sabitmiş.
Bazı modellerde çıkabilme özelliği olan versiyonları var diye biliyorum. Ama çoğunluğu anakarta sabitmiş.
malcona1234 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #20 Esdeath.xyz dedi: Bazı modellerde çıkabilme özelliği olan versiyonları var diye biliyorum. Ama çoğunluğu anakarta sabitmiş. Genişletmek için tıkla... Gittim adama düzeldi orada adam bir şey yapmadan çok garip Ve asla çıkarılmıyormuş yeni modellerin çoğundan 15 yıllık anakartlar da bile çıkarma yokmuş.
Esdeath.xyz dedi: Bazı modellerde çıkabilme özelliği olan versiyonları var diye biliyorum. Ama çoğunluğu anakarta sabitmiş. Genişletmek için tıkla... Gittim adama düzeldi orada adam bir şey yapmadan çok garip Ve asla çıkarılmıyormuş yeni modellerin çoğundan 15 yıllık anakartlar da bile çıkarma yokmuş.