Sadrettin Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #1 Bi laptop aldim. 1GB paylasimli, 2GB paylasimsiz ekran karti var. Bunu PC gelince nasil bakarim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2017
Y ykula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Santos/Sandy Shores Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523905101 6 Eylül 2017 #2 GPU-Z ile.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 6 Eylül 2017 #3 Laptop'un websitesi'nde özellikleri yazar.
Y ykula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Santos/Sandy Shores Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523905101 6 Eylül 2017 #4 Lorem Ipsum dedi: Laptop'un websitesi'nde özellikleri yazar. Genişletmek için tıkla... Adam demek ki sitede bulamamış ki bize soruyor. GPU-Z kesin olarak gösterir. Konu kilit.
Lorem Ipsum dedi: Laptop'un websitesi'nde özellikleri yazar. Genişletmek için tıkla... Adam demek ki sitede bulamamış ki bize soruyor. GPU-Z kesin olarak gösterir. Konu kilit.
Göktürk Gök Hectopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #5 ykula dedi: Adam demek ki sitede bulamamış ki bize soruyor. GPU-Z kesin olarak gösterir. Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Direk dxdiag'a da bakabilir.
ykula dedi: Adam demek ki sitede bulamamış ki bize soruyor. GPU-Z kesin olarak gösterir. Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Direk dxdiag'a da bakabilir.
-Arda- Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #6 Göktürk Gök dedi: Direk dxdiag'a da bakabilir. Genişletmek için tıkla... Notebook'ta GPU-Z yada Aygıt Yöneticisi. Dxdiag eksik gösterebilir.
Göktürk Gök dedi: Direk dxdiag'a da bakabilir. Genişletmek için tıkla... Notebook'ta GPU-Z yada Aygıt Yöneticisi. Dxdiag eksik gösterebilir.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 6 Eylül 2017 #7 ykula dedi: Adam demek ki sitede bulamamış ki bize soruyor. GPU-Z kesin olarak gösterir. Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının henüz gelmediğini söylemiş. Gelmeden görebilsin diye website'nden bakabilirsin demiştim.
ykula dedi: Adam demek ki sitede bulamamış ki bize soruyor. GPU-Z kesin olarak gösterir. Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının henüz gelmediğini söylemiş. Gelmeden görebilsin diye website'nden bakabilirsin demiştim.
-Arda- Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #8 Lorem Ipsum dedi: Bilgisayarının henüz gelmediğini söylemiş. Gelmeden görebilsin diye website'nden bakabilirsin demiştim. Genişletmek için tıkla... Herkes atlamış sonunu okumadan [emoji23] .
Lorem Ipsum dedi: Bilgisayarının henüz gelmediğini söylemiş. Gelmeden görebilsin diye website'nden bakabilirsin demiştim. Genişletmek için tıkla... Herkes atlamış sonunu okumadan [emoji23] .