Laptop ekran uyumluluğu nasıl anlaşılır?

mzrkahmt39

Kilopat
Merhaba arkadaşlar benim laptopumun ekranı arıza verdi. Laptopumun kendi kodu K541UV-GO1011T anakart kodu X541UVK. Ben K541UV olan modeli sipariş verdim sizce uyumsuzluk oluşur mu? Teşekkürler. (Aldığım LCD ekran) Asus K541UV Notebook Lcd Ekran

Dostum arızalanan ekranının kablosu vardır. O kablo tahminimce 30pin aldığın ekran da 30 pin girişe sahip çiçek gibi kullanırsın.

Ekranınızın pin sayısı ile ve boyutu ile uyuşuyorsa sıkıntı çıkmaz bende değiştirdim benim panel IPS değildi gidip IPS aldım ve hiç sıkıntı çıkmadı.

Dostum arızalanan ekranının kablosu vardır. O kablo tahminimce 30pin aldığın ekran da 30 pin girişe sahip çiçek gibi kullanırsın.
Evet kardeşim 30 pin ikiside ikiside dar girişli uyuşuyor. Teşekkür ederim yorumun için
Ekranınızın pin sayısı ile ve boyutu ile uyuşuyorsa sıkıntı çıkmaz bende değiştirdim benim panel IPS değildi gidip IPS aldım ve hiç sıkıntı çıkmadı.

Çok teşekkür ederim yorumun için içim rahatladı

@Recep Baltaş hocam siz ne söylersiniz bu konuyla ilgili? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…