bilgirje Yoctopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Kasım 2021 #1 Laptopumda ekran donması oluyor. Sorun ne olabilir? Ekran kartı testi yapıldı. Ekran kart sorunu yok.
Laptopumda ekran donması oluyor. Sorun ne olabilir? Ekran kartı testi yapıldı. Ekran kart sorunu yok.
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 23 Kasım 2021 #2 bilgirje dedi: Laptopumda ekran donması oluyor. Sorun ne olabilir? Ekran kartı testi yapıldı. Ekran kart sorunu yok. Eki Görüntüle 1223955 Genişletmek için tıkla... RAM'den kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
bilgirje dedi: Laptopumda ekran donması oluyor. Sorun ne olabilir? Ekran kartı testi yapıldı. Ekran kart sorunu yok. Eki Görüntüle 1223955 Genişletmek için tıkla... RAM'den kaynaklı olabilir.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.129 Çözümler 49 Yer Ankara 23 Kasım 2021 #3 Harici bir monitör ya da TV'ye bağlandığında durum nasıl? Flex'de sorun olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS bilgirje Yoctopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Kasım 2021 #4 Mortis06 dedi: Harici bir monitör ya da TV'ye bağlandığında durum nasıl? Flex'de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... TV yada harici monitora bağlamadım B773 dedi: RAM'den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kart, İşlemciyi, RAM test etdim sorun yok dedi Artı 0 Eksi
Mortis06 dedi: Harici bir monitör ya da TV'ye bağlandığında durum nasıl? Flex'de sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... TV yada harici monitora bağlamadım B773 dedi: RAM'den kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kart, İşlemciyi, RAM test etdim sorun yok dedi
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.129 Çözümler 49 Yer Ankara 23 Kasım 2021 #5 bilgirje dedi: TV yada harici monitora bağlamadım Ekran kart, İşlemciyi, RAM test etdim sorun yok dedi Genişletmek için tıkla... Harici bir ekrana bağlayın. Eğer ki görüntü normal ise laptop ekranının flexi yada soketinde problem olabilir. Artı 0 Eksi
bilgirje dedi: TV yada harici monitora bağlamadım Ekran kart, İşlemciyi, RAM test etdim sorun yok dedi Genişletmek için tıkla... Harici bir ekrana bağlayın. Eğer ki görüntü normal ise laptop ekranının flexi yada soketinde problem olabilir.