düzeltilmez diye biliyorum. Bilgisayarı kullandığınızdan beri hiç bilgisayarcıya götürdünüz mü bakım için vbMerhaba. Uzun zamandır leke sanıp laptoptaki çizgiyi silmiyordum fakat bugün sildiğimde leke değil de bir çizik oldugunu anladim. Bu durum düzeltilebilir mi? Bir de sizce neden olmuş olabilir?
Eki Görüntüle 2436165
Düzeltilmez diye biliyorum. Bilgisayarı kullandığınızdan beri hiç bilgisayarcıya götürdünüz mü bakım için vb.
Yani o çizik düzeltilmez ama nasıl çizildiğini öğrenmen mümkün. Biraz daha sınırları zorlayayım belki bilgisayarını bilgisayar çantasıyla taşıdığında onun içinde çizilmiş olabilir. Başka eşyalar varsa çanta da. O da değilse evde senle yaşayan diğer kişilere sorabilirsin.Yok hocam hiç götürmedim.
Yani o çizik düzeltilmez ama nasıl çizildiğini öğrenmen mümkün. Biraz daha sınırları zorlayayım belki bilgisayarını bilgisayar çantasıyla taşıdığında onun içinde çizilmiş olabilir. Başka eşyalar varsa çanta da. O da değilse evde senle yaşayan diğer kişilere sorabilirsin.
Yani o çizik düzeltilmez ama nasıl çizildiğini öğrenmen mümkün. Biraz daha sınırları zorlayayım belki bilgisayarını bilgisayar çantasıyla taşıdığında onun içinde çizilmiş olabilir. Başka eşyalar varsa çanta da. O da değilse evde senle yaşayan diğer kişilere sorabilirsin.
ekran kapalıyken küçük bir parça düşmüşte olabilir içine sürtünerek çizmiştir. Dünya'nın BinBir türlü hali var.Çanta içine ekran kapalı koyuyor nasıl çizilmesini düşünüyorsunuz? Açıkken biri yapmıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.