kaanserhan14 Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Laptop ekranım dahili ekran olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 479 18 Mart 2021 #2 kaanserhan14 dedi: Laptop ekranım dahili ekran olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zaten normal olan bu. Harici bir ekran bağlarsanız harici gözükür.
kaanserhan14 dedi: Laptop ekranım dahili ekran olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zaten normal olan bu. Harici bir ekran bağlarsanız harici gözükür.
kaanserhan14 Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #3 kaanserhan14 dedi: laptop ekranım dahili ekran olarak gözüküyor Genişletmek için tıkla... ama ben intel hd graphics programında hz overlock etmek istiyorum bana diyor dahili ekranlarda desteklenmez Dosya Ekleri da.PNG 49,6 KB · Görüntüleme: 67
kaanserhan14 dedi: laptop ekranım dahili ekran olarak gözüküyor Genişletmek için tıkla... ama ben intel hd graphics programında hz overlock etmek istiyorum bana diyor dahili ekranlarda desteklenmez
E EmirKas Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #4 kaanserhan14 dedi: Laptop ekranım dahili ekran olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Normal bir şey. Laptop bu başka bir ekran veya TV bağlarsan da harici ekran olarak gözükür.
kaanserhan14 dedi: Laptop ekranım dahili ekran olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Normal bir şey. Laptop bu başka bir ekran veya TV bağlarsan da harici ekran olarak gözükür.
kaanserhan14 Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #5 nvdia control panelinde ekran kısmı yok nasıl overlock edebilirim
E EmirKas Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #6 kaanserhan14 dedi: NVIDIA Control panelinde ekran kısmı yok. Nasıl overlock edebilirim. Genişletmek için tıkla... Zaten dahili ekran kartların da OC olmaz hatta bazı harici kartlar da bile olmuyor.
kaanserhan14 dedi: NVIDIA Control panelinde ekran kısmı yok. Nasıl overlock edebilirim. Genişletmek için tıkla... Zaten dahili ekran kartların da OC olmaz hatta bazı harici kartlar da bile olmuyor.
kaanserhan14 Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #7 anladom teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
E EmirKas Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #8 kaanserhan14 dedi: anladom teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Genişletmek için tıkla... Cevap Olarak işaretlersen sevinirim.
kaanserhan14 dedi: anladom teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Genişletmek için tıkla... Cevap Olarak işaretlersen sevinirim.