Laptop ekranı karardı

coccili

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bayağıdır kullandığım dizüstü bilgisayarımda bir sorun yaşıyorum bundan 1 hafta önce sorunsuzdu bir haftalığına şehirden ayrılmıştım ve laptopta sehrimde kaldı dondugumde laptopun ekranı karanlıktı ancak telefon feneriyle ışık tuttuğunda yazıları okuyabiliyordum parlaklığı açmayı denedim fakat parlaklığı açtığımda hiçbir şey değişmedi ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar, bayağıdır kullandığım dizüstü bilgisayarımda bir sorun yaşıyorum bundan 1 hafta önce sorunsuzdu bir haftalığına şehirden ayrılmıştım ve laptopta sehrimde kaldı dondugumde laptopun ekranı karanlıktı ancak telefon feneriyle ışık tuttuğunda yazıları okuyabiliyordum parlaklığı açmayı denedim fakat parlaklığı açtığımda hiçbir şey değişmedi ne yapabilirim?

Ekranın LED ışığı patlamış olabilir. Servise götürüp başka ekran ile denettirin.

@coccili Bu sorunu ben de yıllar önce yaşamıştım. Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı bir sorundu benimki. Eski bir sürücü kurunca düzeldi.

Eski nesil AMD ekran kartın mı var? Ekrana ışık tutarak eski bir sürüm yüklemeyi dener misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı