jagdpanzer Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2017 #1 Başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarımın ekranına hızlı görüntüler gelince o bölgede karıncalanma oluyor. Ayrıca başka bir monitörde de denedim yine aynı sorunla karşılaştım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarımın ekranına hızlı görüntüler gelince o bölgede karıncalanma oluyor. Ayrıca başka bir monitörde de denedim yine aynı sorunla karşılaştım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Samurcuk Hectopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2017 #2 Ekran kartı sürücülerini güncelle ve markasını modelini yazarsan yardımcı olabilirim.
jagdpanzer Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2017 #3 Lenovo z5070, suruculeri güncelledim ama işe yaramadı.
Y Yusufkvnnn Hectopat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2017 #4 Garantisi varsa servise yollamanıza tavsiye ederim yoksa güvendiğiniz bir bilgisayarcıya baktırmanızı tavsiye ederim.
Garantisi varsa servise yollamanıza tavsiye ederim yoksa güvendiğiniz bir bilgisayarcıya baktırmanızı tavsiye ederim.