Laptop ekranı kolayca çizilir mi?

Catexe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sorduğum şey saçma olacak da laptop ekranına tırnağımız değse ya da çarpsa çizilir mi ya da incecik çizilir mi ve o çiziği nasıl fark ederiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tırnağınızla sert bir darbe yapmadığınız sürece bir sorun olmaz hocam, kullandığınız laptopada bağlı aslında, kullandığınız laptopun linki varsa alabilir miyim?

Laptop linki:Abra A5 V18.2.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook bu.
Yani odadaki pencereden ışık yansıyor bende o yönden bakınca ekran parlıyor öyle çizik tespit ediyorum başka yöntem var mı şu ana kadar hiç çizik görmedi ve öyle kolay kılcal çizilmeler olur mu?

Hocam anahtar, madeni para gibi metaller ekrana sürtmedigi sürece, veya tırnağınızla bastırarak bir darbe yapmadığınız sürece sorun olmayacağını düşünüyorum. Eğer çizik olsa bile laptopu kullanabilirsiniz bir sorun olmaz çok sert bir darbe değil ise.

Hocam anahtar, madeni para gibi metaller ekrana sürtmedigi sürece, veya tırnağınızla bastırarak bir darbe yapmadığınız sürece sorun olmayacağını düşünüyorum. Eğer çizik olsa bile laptopu kullanabilirsiniz bir sorun olmaz çok sert bir darbe değil ise.

Sorma sebebim saçmaydı aslında çünkü tırnağım ekrana birkaç kez deymişti ve ablamda tırnağı ile iki kez ellemişti ama onun tırnağı 1 cm var olduğu için çizmiş midir diye kortum ve buraya yazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı