Laptop ekranı monitör olarak kullanılır mı?

geo3

Hectopat
Monitör siparişim daha gelmedi. Elimde kasa ve HDMI girişi var Windows kurulumunu yapmak istiyorum. Kasayı notebooka bağlayıp görüntü alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop ekranını kasadan sökerseniz HDMI kablosunu laptop ekranının bağlantı portuna ceviren kablo varsa (böyle bir şey var mı bilmiyorum) yapılabilir (eğer bahsettiğim kablo yoksa yapılamaz).

Monitör siparişim daha gelmedi. Elimde kasa ve HDMI girişi var Windows kurulumunu yapmak istiyorum. Kasayı notebooka bağlayıp görüntü alabilir miyim?
Laptop'daki HDMI yeri, HDMI Out'dur. Oradan yalnızca görüntü alabilirsiniz. İstediğiniz şey mümkün değil. Ama televizyon ile kullanabilirsiniz.

Laptop ekranını söküldüyse bunun için bir aparat vardı diye hatırlıyorum. Ancak sanki konu sahibinin laptopı sağlam gibi.

Şu yöntemle ağ üzerinden yapabilirsiniz:

Ancak bunun için ilk başta cihazdan görüntü alıp ayarlama yapmanız lazım. Üstelik bir de Windows'u kuracaksınız. Bir televizyona falan bağlayabilirseniz bunları yapabilirsiniz.

Adını hatırlıyor musunuz aparatın?
Şu tarz aparatlar:

Ama kullanmadım hiç, pek bilmiyorum. İş görürler mi, düzgün aletler mi emin değilim. Harici güç kaynağı da gerektiriyor olabilirler. Hem de fiyatları çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…