Eymzng Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Laptopumun ekranını kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
kırk60ekrankartı Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 163 15 Şubat 2025 #2 Eymzng dedi: Laptopumun ekranını kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar ekrandan sadece ekran 2 yapın
Eymzng dedi: Laptopumun ekranını kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar ekrandan sadece ekran 2 yapın
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 15 Şubat 2025 #3 Kısayolu: Windows+p
Eymzng Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 Zorandor dedi: Kısayolu: Windows+p Genişletmek için tıkla... kırk60ekrankartı dedi: Ayarlar ekrandan sadece ekran 2 yapın Genişletmek için tıkla... ya benim problemim şu win+p de birincil ekran laptop ekranım değil onu düzeltemiyorum ne olduysa artık ama monitör açıkken laptop ekranıda açık tam kapalı değil o yüzden soruyorum devre dışı bırakabilirmiyim diye
Zorandor dedi: Kısayolu: Windows+p Genişletmek için tıkla... kırk60ekrankartı dedi: Ayarlar ekrandan sadece ekran 2 yapın Genişletmek için tıkla... ya benim problemim şu win+p de birincil ekran laptop ekranım değil onu düzeltemiyorum ne olduysa artık ama monitör açıkken laptop ekranıda açık tam kapalı değil o yüzden soruyorum devre dışı bırakabilirmiyim diye