Laptop ekranı nasıl HDMI ile 2. ekran yapılır?

Orkhan_Haji

Femtopat
Daha fazla  
Laptop ekranı nasıl HMDI ile 2. ekran yapılır?
2 ekran aynı anda kullanmak istiyorum. HDMI ile bağlanma sorunu yaşıyorum. Önerebileceğiniz bir proqram falan var mı? Şunu da hatırlatayım, ekranın bağlayacağım Laptopun Wi-Fi-si çalışmıyor. Kablosuz bağlantı kuramıyorum o yüzden. HDMI ile bağlanmak zorundayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke biraz daha açık yazsanız.

Şimdi sen laptopuna monitör takarak 2. bir ekran mı takmış olmak istiyorsun, yoksa var olan bir bilgisayara (laptop ya da masaüstü) 2. ekran olarak bir laptopun ekranını mı takmak istiyorsun?

İkincisi ise cihaza göre değişme ihtimali olmakla beraber %99 imkansız. Çünkü o HDMI dediğin yerin adı HDMI çıkışı. Sana ise HDMI girişi lazım. En özet hali bu.
Paneli kullanmak için içini açıp çeşitli adaptörler ile dönüşüm sağlanabilir. Bunun için paneli sökmen gerekeceğini de belirtmiş olayım.

Keşke biraz daha açık yazsanız.

Şimdi sen laptopuna monitör takarak 2. bir ekran mı takmış olmak istiyorsun, yoksa var olan bir bilgisayara (laptop ya da masaüstü) 2. ekran olarak bir laptopun ekranını mı takmak istiyorsun?

İkincisi ise cihaza göre değişme ihtimali olmakla beraber %99 imkansız. Çünkü o HDMI dediğin yerin adı HDMI çıkışı. Sana ise HDMI girişi lazım. En özet hali bu.
Paneli kullanmak için içini açıp çeşitli adaptörler ile dönüşüm sağlanabilir. Bunun için paneli sökmen gerekeceğini de belirtmiş olayım.
Kullanmak istediğim ikinci ekran laptop ekranı. Laptop şuan çalışır durumda. Laptopla laptopu bağlamak istiyorum. Bunun için özel bir program falan yok mu? Mutlaka ayrı bir adaptör mü kullanmalıyım? Kullanmak isteğim laptopta windows 7 kurulu. Ayarlardan değişiklik yapamazmıyım başka bir laptoptan HDMI ile ekran görüntüsü yansıtması için?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı