kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 337 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Selamlar laptopumun ekranını ıslak bir bezle temizliyorum ama üstünde çok fazla toz oluşuyor. Nasıl temizlemeliyim?
Selamlar laptopumun ekranını ıslak bir bezle temizliyorum ama üstünde çok fazla toz oluşuyor. Nasıl temizlemeliyim?
8 839407 Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 156 Çözümler 1 28 Ekim 2024 #2 kasar36 dedi: Selamlar laptopumun ekranını ıslak bir bezle temizliyorum ama üstünde çok fazla toz oluşuyor. Nasıl temizlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Normal evde tozlar çok görülür bizim pcyede geliyor temizliyom
kasar36 dedi: Selamlar laptopumun ekranını ıslak bir bezle temizliyorum ama üstünde çok fazla toz oluşuyor. Nasıl temizlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Normal evde tozlar çok görülür bizim pcyede geliyor temizliyom
kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 337 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 839407 dedi: Normal evde tozlar çok görülür bizim PC'ye de geliyor temizlıyorum. Genişletmek için tıkla... Odadaki kirli havayı tozu çeken bir makine yok mu?
839407 dedi: Normal evde tozlar çok görülür bizim PC'ye de geliyor temizlıyorum. Genişletmek için tıkla... Odadaki kirli havayı tozu çeken bir makine yok mu?
Dragonborn_Safa Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #4 Kanka PC laptop ekran temizleme setleri var ama o kadar gerek yok normal temizlik bezi, ıslak mendil ile silebilirsin - ben öyle yapıyorum uzun zamandır, bir sıkınt yok -
Kanka PC laptop ekran temizleme setleri var ama o kadar gerek yok normal temizlik bezi, ıslak mendil ile silebilirsin - ben öyle yapıyorum uzun zamandır, bir sıkınt yok -
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.146 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #5 Islak mendil kullanmanızı önermem. Ya ekran temizleme spreyi alın ya da nemli bir bez ile silin sonra kuru bez ile kurulayın.
Islak mendil kullanmanızı önermem. Ya ekran temizleme spreyi alın ya da nemli bir bez ile silin sonra kuru bez ile kurulayın.