SirVettel Femtopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Ekranda çizik varmış gibi görünüyor ama elim değmedi bile. Çizikler silince hafif hafif çıkıyor.
yytestyhand Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 562 20 Eylül 2023 #2 Tozları nemli bezle silebilirsin.
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 SirVettel dedi: Ekranda çizik varmış gibi görünüyor ama elim değmedi bile. Çizikler silince hafif hafif çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kirlenmistir ıslak mendille silin sonra da kuruyla kurulayın ben her cihaza öyle yapıyorum bence camsille falan silmiyorsan gidip de bezlere veya sıvılara o kadar para vermeye gerek yok ıslak mendil iş gorüyor.
SirVettel dedi: Ekranda çizik varmış gibi görünüyor ama elim değmedi bile. Çizikler silince hafif hafif çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kirlenmistir ıslak mendille silin sonra da kuruyla kurulayın ben her cihaza öyle yapıyorum bence camsille falan silmiyorsan gidip de bezlere veya sıvılara o kadar para vermeye gerek yok ıslak mendil iş gorüyor.