Laptop ekranı nokta nokta oluyor

Tolga29106

Centipat
Laptopu chipset arızası diye götürdüm. Yaptım dedi, verdi ve kontrol ettim, düzelmedi. Cuma günü düzelmedi diye götürdüm, parasını da yaptım deyince vermiştim, kontrol edeyim dedi. Bir ekranı başka laptopa takmış sorun buradan mı diye, sonra sorun yok dedi, sonra bugün aradığımda da bugün bakacağım dedi. Cumadan beri bekliyorum. Bu işini bilmiyor mu? Geri mi alsam laptopu? Şifresiyle birlikte vermiştim laptopu. Zaten kontrol edeceğim diye iyice şüphelenmeye başladım. Sorun fotoğraftaki gibiydi. Ekran çizik nokta oluyordu oyunlarda.

F2DBAE72-C23E-42FE-B15B-CB78C1A3C5B6.jpeg

Laptopu chipset arızası diye götürdüm. Yaptım dedi, verdi ve kontrol ettim, düzelmedi. Cuma günü düzelmedi diye götürdüm, parasını da yaptım deyince vermiştim, kontrol edeyim dedi. Bir ekranı başka laptopa takmış sorun buradan mı diye, sonra sorun yok dedi, sonra bugün aradığımda da bugün bakacağım dedi. Cumadan beri bekliyorum. Bu işini bilmiyor mu? Geri mi alsam laptopu? Şifresiyle birlikte vermiştim laptopu. Zaten kontrol edeceğim diye iyice şüphelenmeye başladım. Sorun fotoğraftaki gibiydi. Ekran çizik nokta oluyordu oyunlarda.

Eki Görüntüle 692347

Sorun ekran kartınızda gibi duruyor DDU ile sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyin

Sorun ekran kartınızda gibi duruyor DDU ile sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyin

chipset arızasını driver ile mi çözecek :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı